Papara Edu Card Veli Onayı

04 Mart

Bir arkadaşım Papara hesabıma para attı ama ben parayı kullanamıyorum. Lite kartım var ama Veli onayı yapmaya çalıştığımızda yapılmıyor. Edu card hiçbir yerde satılmadığı için Lite kart almak zorunda kaldım. Şimdi yine para boş duruyor. Veli onayı olmadan hiçbir şey yapamıyorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 32 sn
Papara Logo
04 Mart 14:25

Papara Veli T. C. Değiştirme

2 hafta önce

Kendi hesabımı onayladım ama veli onayı gerekiyor. Annemin t. C. Sini girmiştim ama anneme değil. Değiştirip babamın t. C. Sini girmek istiyorum ama veli t. C. Sini değiştiremiyorum, bu yüzden kart alamıyorum ve kullanamıyorum. Yardımcı olmanızı istiyorum.

Papara Veli T. C. Kimlik Numarasını Değiştiremiyorum!

24 Ağustos

18 yaşından küçük olduğum için Papara kartı veli onayı olmadan alamıyorum. Fakat babamın T. C.'sini değiştiremiyorum, anneminkini koymak istiyorum ama olmuyor. Kaç kere denedim ama olmuyor. Hiçbir şekilde kart alamıyorum. Sorun nedir, yardımcı olabilir misiniz?

Papara Onaylı Hesap Veli Onayı

09 Temmuz

Kendi hesabımı onayladım ama veli onayı gerekiyor. Annemin t. C. Sini girmiştim ama annem uzun süre yanımda değil. Değiştirip babamın t. C. Sini girmek istiyorum ama veli t. C. Sini değiştiremiyorum, bu yüzden kart alamıyorum ve kullanamıyorum. Yardımcı olmanızı istiyorum

Papara Da Velimi Değiştiremiyorum

07 Temmuz

Papara veli değiştirme. Kendi hesabımı onayladım ama veli onayı gerekiyor. Babamın t. C. Sini girmiştim ama babam uzun süre yanımda değil. Değiştirip annemin t. C. Sini girmek istiyorum ama veli t. C. Sini değiştiremiyorum, bu yüzden kart alamıyorum ve kullanamıyorum. Yardımcı olmanızı istiyorum

Papara Veli Bilgi Değiştirme

07 Temmuz

1723952051 numaralı Papara hesabıma kart çıkartmak, hesabımı onaylamak için bütün bilgilerimi girdim en son veli onayı istediği zaman sonra yaparım deyip hiçbir veli bilgisi girmeden uygulamadan çıktım. Sonrasında tekrar her şeyi girmek için uygulamaya girdiğimde veli onayı gerekli dedi ama ben veli...

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır