Papara Desteğe Asla Ulaşamıyorum

Bugün saat 8 civarında Papara üzerinden 15 lira ödeyip League of Legends için 200 RP satın aldım yani 15 TL mesajda tarafınıza dakikalar içinde iletilecektir demesine rağmen hala RP kodum tarafıma ulaşmadı. Papara'dan bir çözüm ve yanıt bekliyorum. Lütfen yardımcı olun.
Papara'dan 220 Türk lirasına 1850 Valorant ® ® puanı aldım. Yarım saat geçmesine rağmen hala tarafıma e-pin kodu iletilmedi. İşlemden sonra e-pin kodunuz birkaç dakika sonra iletilecek diye bir mesaj geldi ama hala yok. Lütfen yardım edin. Hemen sorun çözülürse sevinirim.
Papara' dan 1850 Valorant vp aldım ama bana iletilmedi. Birkaç dakika içerisinde iletilecek demişti ama hala beklememe rağmen hiçbir şey gelmiyor. 220 TL' lik bir tutarı var. Epin diye bir yerden iletilmesi gerekiyor oradan mesaj geldi. Lütfen yardımcı olur musunuz?
www.epin.com.tr den Papara üzerinden 25 TL Google Play bakiyesi aldım ama kod gelmedi. Gelen mesajda şu yazıyordu: Satın almış olduğunuz ürünler birkaç dakika içerisinde tarafınıza iletilecektir. Ancak ne gelen var ne de başka bir şey. Hemen bir bakmalısınız.
Papara üzerinden PUBG için uc satın aldım ve halan kod bana ulaşmadı ne SMS'ten ne de e postadan 2 -3 dakika içerisinde gelecek diye mesaj gönderdiler fakat halen maalesef gelmedi ve ayrıca ödemeler kısmında da kodlarım gözükmüyor sorunum acilen çözülmesini istiyorum. Acilen lazım lütfen yardımcı ol...
Müşteri hizmetlerine bağlanmıyor 15 dakika bekledim halen açmıyorlar telefonu 4-5 gündür böyle arıyorum gerçekten ne kadar ilgisiz bir müşteri hizmetleriniz varsa. Dönüş sağlanmasını istiyorum. Hesabıma para yatıracağım sıkıntı yaşıyorum yardım ve bilgi almak istiyorum arıyorum dönüş alamıyorum.