Papara Canlılık Testi Olmuyor

Papara kartı çıkarmak istiyordum fakat çıkaramıyorum. Yüz tanıma sırasındayken kimlikteki fotoğrafımı onaylıyor fakat canlı yüzümle uyuşmuyor. Kimlikteki fotoğrafımın üzerinden 4 yıl geçti. Papara kartı çıkarmak istiyorum. Lütfen en kısa sürede bana yardımcı olursanız sevinirim.
Papara hesabı veli onayı istiyor. Almak için kart yazıyorum T.C. ve telefon numarasını ama hata diyor. Telefon numarasına ait hesapta başka bir kimlik numarası kullanılmaktadır diyor ama böyle bir durum olmuyor. Nasıl yapacağım, yardımcı olsanız sevinirim.
Papara kartı sipariş vermiştim. Daha sonra o gün evde olmadığım için kurye iade etmek durumunda kaldı. Şimdi kartımın tekrar dağıtıma çıkmasını istiyorum fakat dağıtıma çıkaramıyorum. Bu sorunu hallederseniz çok sevineceğim. Yoksa yeni bir kart sipariş etmek zorunda kalacağım.
Papara Card isteyip kartı tanımlamış olmama rağmen kimseye para gönderemiyorum. Kartı istedim ve eve geldiğinde kartı aktive ettim. Hesabımda kartın aktive olduğu yazıyor fakat birine para göndermeye çalıştığımda Papara card isteyip aktive etmem gerektiğini söylüyor.
Papara kartımı 19 nisanda sipariş verdim fakat 25 Nisan olmasına rağmen hala kargoya bile verilmedi ve tahmini kargoya verilme tarihi olarak 22 Nisan gözüküyordu. 3 gün geçmesine rağmen kargoya verilmedi. Kartımın en kısa zamanda kargoya verilmesini ve evime gelmesini istiyorum.
Papara kartı onaylarken yüz tanıma yerinde yüzü tanımıyor kimlik kartını onaylayıp yüz tanımaya geçiyorum fakat yüz tanımada yüzümü tanımıyor yüzümü sağa ve sola çevirmem gerektiğini söylüyor bende çeviriyorum fakat olmuyor bunun çözülmesini istiyorum
Olmadı