Papara Canlılık Kontrolü Testi

Papara müşteri hizmetleri arıyorum açmıyor, kartıma onay vermiyor dakikalardır telefondayım asla açılmıyor belge yüklenmiyor hiçbir şekilde kullanamıyorum çok kötü bir uygulama.
Yazıklar olsun kaç sene oldu Papara hesabı oluşturdum asla kart gönderilmedi, sinirlendim hesabı kapattım yeniden açtım hesabı açıldı ama asla onaylamıyor arıyorum cevap yok mail atıyorum cevap yok, onaylanmayan kartı olmayan hesabı ben ne yapayım niye bana yardımcı olmuyorsunuz olmayacaksınız niye ...
Papara hesabı oluşturdum içinde parada var t. C. Onayı istiyor ve içinde 450 TL bakiyem var ne kullanabiliyorum ne de onaylıyorlar. Destektende yardımcı olan yok. İstedikleri evrakları mail ile atmama rağmen cevap alamadım. Arıyorum evrakları atın diyor kimlik onayı için.
Papara'da onaylamayı geçemiyorum kaç kere denedim olmuyor hesabımda 140 TL var ne çekebiliyorum ne bir şey alabiliyorum yetkili servisini arıyorum açan yok.
Onaysız hesap! Yaş sınırlaması olduğunu bilmediğim için oğluma hesap açtım ve için de param var şu an alamıyorum defalarca oldu mail atıyorum bu nasıl bir problem. Benden kimlik fotoğrafını IBAN istiyor çocukta IBAN ne arasın ben size anlayamıyor muyum kaç defa aradım hala sonuç yok!.
Papara hesabımı onaylamaya çalışıyorum her şey bitiyor T. C. Kimliğimi falan okutuyorum ama canlılık kontrolü testini bir türlü geçemiyorum kimliğimi birkaç yıl öncesinde çıkarttığım için taramıyor olabilir büyük ihtimalle bu sebeple de hesabımı onaylayamıyorum.