Papara Canlılık Kontrolü Hatası

22 Mayıs

Papara kart almak istiyordum hesabı onaylama aşamalarının hiçbirinde sorun yok fakat velim canlılık kontrolünden geçemedi hep hata verdi. Bir türlü hesabımı onaylatamadım. Kimlikteki fotoğrafla canlılık kontrolü uyuşmuyor hatası alıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 58 sn
Papara Logo
22 Mayıs 20:55

Papara Canlılık Kontrolü Kimlik Fotoğrafıyla Eşleşmiyor

3 hafta önce

Papara kart almak istiyordum hesabı onaylama aşamalarının hiçbirinde sorun yok fakat canlılık kontrolünden geçemiyorum bir türlü. T. C. Kimlikteki fotoğrafla eşleştirme yapıyorsa yeni kimliğimi 5 yıl önce aldığım için fotoğraf küçüklüğüme ait şimdiki halimle eşleşmiyor olabilir.

Papara Canlılık Kontrolü Sorunu

27 Ağustos

Papara kart almak istiyordum hesabı onaylama aşamalarının hiçbirinde sorun yok fakat canlılık kontrolünden geçemiyorum bir türlü (Onaylama işlemin başarısız. Başını sağa ve sola çevirdiğinden emin ol.) uyarısını veriyor. T. C. Kimlikteki fotoğrafla eşleştirme yapıyorsa yeni kimliğimi 5 yıl önce aldı...

Papara Canlılık Kontrolünden Geçemiyorum

24 Ağustos

Papara kart almak istiyordum hesabı onaylama aşamalarının hiçbirinde sorun yaşamadım ama canlılık kontrolünden geçemiyorum bir türlü (Onaylama işlemin başarısız. Başını sağa ve sola çevirdiğinden emin ol.) uyarısını veriyor. T. C. Kimlikteki fotoğrafla eşleştirme yapıyorsa yeni kimliğimi 4-5 yıl önc...

Papara Kimlik Doğrulama Hologram Hatası

23 Ağustos

Papara Black Card sahibi olmak istiyorum ve bunun için uygulamaya girip hesabımı onaylamam gerekiyor fakat hesabımı onaylarken her adımı yapıyorum fakat kimlik hologram kontrol yaparken kimlikte fotoğrafım yeşil alana girdiği anda hologram ekranı donuyor ne yapmalıyım?

Papara Kartımı Onaylamak İstiyorum Fakat Kimliğimde Fotoğrafım Yok.

20 Ağustos

Papara sanal kart almak istiyorum. Bunun için hesap onaylaması gerek Olduğu söyleniyor fakat henüz 13 yaşında olduğum ve dolayısıyla reşit olmadığım için kimliğimde bir fotoğraf bulunmuyor. Bu yüzden hesabımı onaylayamıyorum. Umarım buna en kısa sürede bir çözüm getirilir geri dönüşünüzü bekliyorum

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır