Papara Canlılık Kontrolü Geçemiyorum

Papara kart almak istiyordum hesabı onaylama aşamalarının hiçbirinde sorun yok fakat velim canlılık kontrolünden geçemedi hep hata verdi. Bir türlü hesabımı onaylatamadım. Kimlikteki fotoğrafla canlılık kontrolü uyuşmuyor hatası alıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kendi hesabımı onayladım ama veli onayı lazım annemin bilgilerini götürmüştüm ama annemin daha önce hesabı varmış ve şifresini unuttuğu için giriş yapamıyoruz bu yüzden ben annemin T.C.'si yerine babamın T.C.'sini yazmak istiyorum ama nasıl yapabilirim bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim
Papara kartı almak isterken kendi hesabımdan onay istedi onayladım. Öğrenci olduğum için veli onayı gerekiyordu ve gerekli bilgileri girdim ve velimin telefonundan kimlik onayı gerekiyordu kamera bozuk olduğu için kimliği tanıyamıyor. Tanıyamadığı için veli iznini onaylamadım. Veli onayını iptal etm...
Velin ile Herhangi Bir Bağ Bulunamadı Diyor. Hesap Numaram:1868687810. Bu Hesabımın Onaylanmasını istiyorum. Yardım eder misiniz ya da Onay için Bir e Posta atar mısınız? Bana öğrenciyim Para Biriktirmek Ve Kullanmak için Hesabı Onaylamam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Papara card almak istiyorum. Kendi hesabımı onayladım ama veli onayı gerekiyor. Annemin T. C.'sini girmiştim, annemle şu an görüşmüyorum. Annemin bilgilerini silip babamın bilgilerini girmek istiyorum ama olmuyor. Günlerdir değiştirmek için uğraşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Papara kart almak istiyordum hesabı onaylama aşamalarının hiçbirinde sorun yok fakat canlılık kontrolünden geçemiyorum bir türlü (Onaylama işlemin başarısız. Başını sağa ve sola çevirdiğinden emin ol.) uyarısını veriyor. Kimlikteki fotoğrafım eski şuankiyle eşleşmiyor olabilir.
Papara veli onayı yapmaya çalışıyorum fakat olmuyor ve sürekli aynı hatayı veriyor. Bu konu 3-4 gündür oluyor ve herhangi bir çözüme ulaşamadım farklı bir yazabileceğim veli bilgim olmadığı için hiçbir şey yapamıyorum. Bu konu hakkında Papara'dan yardım istiyorum.