Papara Black Kart Siparişi

Teşekkür
Teşekkür
Papara kartım kaybolduğu için yeni kart başvurusunda bulundum kartımı 10 Ocak günü AGT kuryeye verdiler. Kartım 14 gündür kuryede İstanbul gibi Metropol bir şehirde kart teslim edilmiyor. Böyle kalitesiz bir iş olamaz. Agt kuryeyi arıyorum cevap veren yok benim kartım nerede derhal teslim edilsin
Papara'yı 2 gündür arıyorum. Toplamda yarım saat bekledim. Ama hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Sesli yanıt bağlayacağım deyip reklamlarla bekletiyor. Çok sinirlendim gerçekten önemli bir şey olduğu için arıyorum ama aldığım cevap şaka gibi.
Papara kartım var. Cuma gecesi 07:05 16/12/2022 Akbank ATM'sine para yatırıyorum ama makine parayı hesabıma eklemeden çekti, makine bir anda bozuldu. Ne yapmalıyım? Müşteri hizmetlerini aradım ama kimse bana cevap vermiyor! Paramı kaybetmekten korkuyorum.
Papara hesabı oluşturdum içinde parada var t. C. Onayı istiyor ve içinde 450 TL bakiyem var ne kullanabiliyorum ne de onaylıyorlar. Destektende yardımcı olan yok. İstedikleri evrakları mail ile atmama rağmen cevap alamadım. Arıyorum evrakları atın diyor kimlik onayı için.
Bundan birkaç ay önce Papara Black Card siparişi vermek istemiştim ama Visa logolu olmadığı için siparişimi iptal etmiştim. Aralıklarla tekrar tekrar sipariş edip denemeler yapsam da bir sonuca varamamıştım. 1 Kasım 2022'de Visa logolu kartımın siparişini sonunda verdim ve kartım basılıp 7 Kasım 202...
Papara'dan kart aldım Black cart 10 gün oldu hala gelmedi bir bu bölgede diyorlar kuryeyi arıyorum cevap vermiyor müşteri hizmetleri desen sesi gelmiyor bozuk ya da 14 gün içinde gelir dio zaten kartla işim olmasa niye sipariş verim 14 gün diyorlar herhalde üşeniyor getirmeye.