Papara ile ilgili
  •   Çözüldü

Papara Black Kart Para Çekemiyorum

Ege
Ege 08 Mart 12:54

Papara kartım geldi ve para yatırdım. Ama para çekmeye çalışınca ATM hata verdi ve Papara'dan bildirim geldi hesabınızı sözleşmeli hesap yapmalısınız diye. Benim hesabım zaten sözleşmeli olması gerekmiyor mu? Papara'ya girdim hesap onaylı gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Papara Logo
Papara08 Mart 13:34

1 hafta önce

Papara Hesabım Onaylı Fakat Sözleşmeli Hesap Değil

Papara kartım geldi ve Papara kartı aktifleştirdim ancak kartım aktif olmasına rağmen Papara hesabım onaylı hesaptan sözleşmeli hesaba geçmedi. Ve halen sözleşmeli hesaba geçmiş değil. Lütfen yardımcı olun sözleşmeli hesap değilken ne para atabiliyorsunuz ne başka bir şey.

1 hafta önce

Papara Black Kartımdan Para Çekip Yatıramıyorum

Papara card birkaç haftadır elimde olmasına rağmen ve hesabım onaylı hesap olmasına rağmen ne para çekebiliyorum ne de yatırabiliyorum üstelik bütün bu onaylama maddelerini yapmama rağmen. Sözleşmeli hesap diyor ama kartım zaten çoktan aktive edildi.

Papara Black Kartımdan Para Çekip Yatıramıyorum
4 hafta önce

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçemiyorum

Papara Black kartım geldi. Kartı aktive ettim ama hesap onaylı hesaptan sözleşmeli hesaba geçmedi kart tanımlamaya çalışıyorum. Kart açık diyor ama onaylı hesaptan sözleşmeli hesaba geçmiyor arkadaşıma IBAN yoluyla para göndermem lazım ama hesap sözleşmeli hesaba geçmediği için gönderemiyorum ATM'de...

01 Mayıs

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçmedi

Yeni açtığım Papara Hesabında Black kart siparişi verdim. Bu süreçte hesabım onaylı hesap olarak görünüyordu. Black kart geldi ve aktifleştirdim. Hatta içine 500 TL bakiye yükledim. Ancak hala onaylı hesap olarak gözüküyor. Sözleşmeli hesap hakkında hiçbir bilgilendirme bulunmuyor.

26 Nisan

Papara Para Transferi Yapamıyorum

Ben Onaylı Hesap Olmama rağmen para transferi gerçekleştiremiyorum Sözleşmeli hesaba geçemiyorum. Veli onayı - hesap onayı da yaptım yeni T. C. İle yaptım velim sözleşmeli hesaba sahip ben neden olamıyorum açıklaya bilir misiniz? Bu şikayetimle ilgilenirseniz sevinirim.