Papara Black Kart Para Çekememe

25 Mayıs

Papara Black kartım var fakat hiçbir şekilde para çekemiyorum bana sözleşmeli hesaba sahip olmalısınız. Mesajı geldi fakat zaten ben kartımı aktive ettiğimde sözleşmeli hesaba otomatik geçmem gerekiyordu. Herhalde bir problem oldu lütfen bunu çözmeye yardımcı olun.

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 dk 5 sn
Papara Logo
25 Mayıs 09:14

Papara Hesabımı Kalıcı Olarak Bloke Etti

3 hafta önce

Papara hesabımı kullanıcı sözleşmesine bağlı olarak bloke ettiğini ve ömür boyu hesabımı kullanamayacağımı belirtti. Uzun yıllardır Papara kullanmaktayım. Bana nedenini detaylı bir şekilde göstermeden söylemeden hesabımı bloke ettiler. Acilen dönüş bekliyorum. Papara'yı kullanan birisi olarak

Papara Hesabımı Kalıcı Olarak Bloke Etti

Papara Hesabım Sözleşmeliye Geçmiyor, Para Çekemiyorum

26 Ağustos

Ben Papara'dan para transferi para çekme vb. İşler yapmak istiyorum fakat yapamıyorum. Hesabınız sözleşmeli değildir. Onaylıdır diyor ben nasıl sözleşmeliye geçebilirim acaba epostam a söyleyebilir misiniz. Ben genelde telefona bakamıyorum rica etsem.

Papara Para Transferi Yapamıyorum

16 Ağustos

Papara gray kart çıkardım, tüm onayları hallettim, sorunsuz bir şekilde kart geldi. Ama para gönder deyince sözleşmeli hesaba geçin. Kart isteyin uyarısı veriyor. En az 100 TL gönderin diyor, başka bir Papara hesabından 105 TL gönderdim ama sorun yine devam ediyor. Ne zaman sözleşmeli hesaba geçer?

Papara Card ATM Den Para Çekmiyor

27 Temmuz

Papara kardım var (almond) ama hesap sözleşmeli olmuyor ve para çekemiyorum nakide ihtiyacım var ama çekemiyorum kartımda var ama hesap sözleşmeli değil ne yapmam gerekiyor. Telefona bildirim geliyor çekemem diye. Nasıl sözleşmeli olacağım her şeyi yaptım gereken.

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır