Papara Black Kart Elime Ulaşmadı

26 Nisan

Papara Black kartımı 1 aydan fazla bir süre önce sipariş ettim ve hâlâ bekliyorum. Dağıtıma çıkarıldı denmesine rağmen elime ulaşmadı, kargo şirketini aradığımda yarın elinizde olur diyerek geçiştirildim. Üstelik kartım da kurye üzerindeymiş. Buna rağmen adresime beyan edilmiyor.

Papara Logo
26 Nisan 14:01

Papara Black Kartım 3,5 Aydın Elime Ulaşmadı

03 Şubat

Papara Black kartım 3,5 aydır elime ulaşmadı. Kargo şirketi toplam 5 kere evde yoktu diye not düştü fakat 5 kerede de evdeydim. Kargo şirketi AGT Kurye yi aradık, öne aldık diye not aldılar fakat ne gelen var ne giden. Üstelik kartım tekrardan gönderi kabulü yapıldı olarak gözüküyor acil olarak kart...

Papara Kartım Yaklaşık 1 Aydır Gönderilmiyor

22 Aralık 2022

Kartım 20 gündür hala gelmedi. Arıyorum ilgilenen de yok. 15 günden fazla dağıtıma cılkmış olarak gözüküyor. Peki bu kart nerede ne zaman gelir diyorum kuryemiz kendi dağıtımına göre getirecek diyorlar. Kargo şirketine zaten ulaşıp bir şey soramıyoruz. Kargoyla ilgilenen de yok

Papara Black Kart Gelmiyor

13 Aralık 2022

Papara Black Kart sipariş ettim 29 gün oldu 21 gündür kuryede, dağıtımda gözüküyor ama bir türlü elime ulaşmıyor Papara ile kargo şirketini defalarca aramama rağmen hâlâ getirmiyorlar çevremdeki herkese 5 ile 14 gün içerisinde gelmiş bana bir türlü ulaşmıyor.

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır