Papara ile ilgili
  •   Çözüldü

Deniz
Deniz 23 Mart 17:08
Papara Black Kart Doğrulama Ve Aktive Etmede Sorun Yaşama

3 gün önce Papara Black kart aldım. Kartı aktivite etmeye çalıştığımda kartınız aktif hale getirilmeye uygun değildir diye hata veriyor. Önceden Papara Lite kullanıyordum ama bu hesabı kapattım. Papara Lite hesabında kullandığım bilgileri hesap doğrulamak için kullandığımda hata veriyor. Bu şikayette zaten bulunmuştum fakat farklı bir e postadan giriş yapmıştım En kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim

Papara Logo
Papara23 Mart 17:16

4 gün önce

Papara Card Hiçbir Şekilde Her Yerde Çalışmıyor

Papara kartım temassız çalışmıyordu. Yeni kart sipariş ettim, eski kartımı iptal ettim ve yeni kartımı aktif ettim. Ancak hiçbir yerde, içinde para olmasına rağmen, çalışmıyor. Papara'ya mail attım ama cevap alamadım. Mağdurum, her yerde sanki bakiyem yokmuş gibi rezil oldum. Papara yardım edin.

4 gün önce

Papara Black Kart Onaylama

Papara Black kartımı bir türlü aktive edemiyorum kartın aktif hale getirilmeye uygun değildir. Kartın durumu açık ya da kapalı yazıyor 18 yaş altı kullanıcıyım para gönderme veya çekme yapamıyorum. Bu yüzden lütfen yardımcı olun en kısa zamanda çözülmesini diliyorum.

Papara Black Kart Onaylama
5 gün önce

Papara Kartımı Aktive Edemiyorum

Papara Black Kartımı bir türlü aktive edemiyorum. Kartın aktif hale getirilmeye uygun değildir. Kartın durumu açık yazıyor 18 yaş altı kullanıcıyım para gönderme veya çekme yapamıyorum. Bu yüzden lütfen yardımcı olun en kısa zamanda çözülmesi lazım sorunumun

Papara Kartımı Aktive Edemiyorum
1 hafta önce

Papara Kart Sorunum Var

Kartım elime ulaştı ve kartımla kimseye para gönderemiyorum. Bana diyor ki kartın aktif hale getirilmeye uygun değildir. Kartın durumu: açık lütfen bizimle iletişime geçin diyor. Ben kartla kimseye para yollayamıyorum. Ne yapmalıyım bu durumda bir şey önerir misiniz?