Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Papara Black Card Teslim Sorunu

Erdem
Erdem 28 Ocak 13:23

2 kere Papara Black card siparişimi getirmediler 1 aydır bekliyorum son kartımı da getirmediler kargo şirketine mail yazıyorum cevap vermiyorlar bu nasıl kurumsal bir şirket devlet bunları niye denetlemiyor bunca insan mağdur olurken anlayabilmiş değilim

Papara Logo
Papara28 Ocak 13:39

14 Ağustos 2022

Papara'nın Kötü Kuryeliği

Papara Black kartım yaklaşık 2 aydır teslim edilmiyor . Balıkesir Edremit Şubesindeki dağıtım görevlisi asla dağıtıma çıkmıyor. Kuryeye WhatsApp üzerinden yazıyorum görüldü atıyor arıyorum cevap vermiyor firmayla görüştüğümde de aciliyet kaydı iletildi diyor. 2022 yılındayız hala bir kargoyu 2 ay b...

Can
3 hafta önce

Papara E-PİNİM Halen Gelemedi

1 gün önce 8500 vp aldım hala gelemedi. Gerçekten çok mağdur kaldım. Bu durumda müşteri hizmetlerine yazıyorum kimse bakmıyor arıyorum kimse cevap vermiyor yani o kadar kötü bir sistemki çok kötü bir mağduriyet içindeyim lütfen dönüş sağlanmasını rica ediyorum

23 Şubat

Papara Hesabımı Onaylayamıyorum Bu

Mrh dun geceden beri Papara attığım mailin haddi hesabı yok aradım çözüm yok paramı kullanamıyorum hesabım onaylanmıyor bu kadar olmaz insan olsa o kadar maile cevap verir insanlıktan nasibini almamış Papara personeli mağdurum oralı olmayı Yeter artık!

19 Aralık 2022

Papara Hesabı Para Transferi Sorunu

Papara'da para transferi yapamıyorum hesap güvenliği için geçici süreliğine yasaklandı gibisinden bir şey çıkıyor karşıma benden para bekleyen arkadaşım var ve insanları mağdur ediyorsunuz 2 günden beri aynı sorun var müşteri hizmetleri de hiçbir şekilde cevap vermiyor sorununu çözün

Papara Hesabı Para Transferi Sorunu
26 Kasım 2022

Papara Hesap Onayı Süreci

Papara destek ilk mail e cevap verdikten sonra 20 saattir Herhangi bir cevap vermedi para çekmem gerek bu mağduriyetin bir an önce hallolması şart ve buradan ya da mailden dönüş yapmamızı bekliyorum v