Papara Black Card Tan Para Çekemiyorum

31 Mayıs

Papara Black Cardım geldi ancak hiçbir ATM den para çekemiyorum. Para çekmeye çalışınca *Papara card hesabın para çekmeye kapalıdır ancak sözleşmeli hesaplar para çekebilir. Sözleşmeli hesap sahibi olmak istiyorsanız Black carda başvurabilirsiniz diyor. Ancak benim Black Cardım var.

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 39 dk 54 sn
Papara Logo
31 Mayıs 22:21

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçme

02 Ağustos

Papara Black kart sipariş etmiştim geldi ama ATM'den para çekmeye kapalıdır diyor fakat bana sözleşmeli hesaba nasıl geçileceği ile ilgili bir bilgi verilmedi. Şu an nasıl sözleşmeli hesaba geçebilirim kimliğim zaten onaylı hesabımda 228 lira var çekemiyorum.

Papara Grey Card ATM'den Para Çekemiyoruz

06 Haziran

Papara grey card'ım ama ATM'den para çekmek istediğim zaman çekemiyorum, ancak ATM'den para yatırabiliyorum. Çekmek istediğim zaman, Papara kartım para çekmeye kapalıdır. Sadece sözleşmeli hesaplar çekebilir diyorlar. Sözleşmeli hesap içinde Papara kartımın olması lazımmış.

Papara Sözleşmeli Hesap Hatası

06 Mart

Daha ilk defa aldığım Papara kart ile ATM den para çekmeyi denedim ama olmadı (ariyetten IBAN a da atamıyorum) hemen sonrasında kartınız "ATM den para çekmeye kapalıdır Sözleşmeli hesap lazım" tarzında bir bildirim aldım arkadaşımda da aynı sorun yaşandı lütfen e-posta ile geri dönüş yapar mısınız?

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır