Papara Black Card İm Sözleşmeli Hesap Olmuyor.

09 Nisan

Papara Black Card aldım, kartı tanımladım ancak hala sözleşmeli hesaba geçmedim. Para çekmeyi denediğim zaman çekemiyorum, para transferi yapamıyorum. Kartı tekrar tanımlamaya çalışıyorum ancak zaten aktif diyor. Hesapta da gözüküyor ama sözleşmeli hesap olmuyor. Aynısı bende de oluyor

Papara Logo
09 Nisan 09:24

Papara Sözleşmeli Hesap Yapamıyorum

06 Nisan

Papara Black Card aldım, kartı tanımladım ancak hala sözleşmeli hesaba geçmedim. Para çekmeyi denediğim zaman çekemiyorum, para transferi yapamıyorum. Kartı tekrar tanımlamaya çalışıyorum ama zaten aktif diyor. Hesapta da gözüküyor ama sözleşmeli hesap olmuyor.

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçmiyor!

05 Nisan

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçilmiyor