Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili

İlkay
İlkay 07 Şubat 10:37
İlkay'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

2 şubat 2023 tarihinde İş Bankası ® üzerinden gerçekleştirmiş olduğum ATM üzerinden para çekim işleminde, ATM'de bankanız ile iletişim kurulamadığı için işleminizi gerçekleştiremiyoruz uyarısı aldım ve kartımı alarak işlemi sonlandırdım.

Papara uygulamasına girdiğimde çekmek istediğim ücretin hesabımdan düştüğünü gördüm ve müşteri hizmetlerinizi aradım. Talep oluşturdum 3 gün sonra aradığımda temsilciniz bana "Akbank değil mi i*** bey " diye sordu ve işlemin yanlış banka üzerinden oluşturulduğunu anlayıp güncelledik. Daha doğrusu güncellediğini düşünerek kapadım ve bugün tekrar aradığımda yine temsilciniz "Akbank değil mi i*** bey" sorusunu yineledi. Yani aradan geçen beş güne ve üç görüşmeye rağmen hala yanlış banka üzerinden talep oluşturulmuş ve işlem sonuçlandırılamamıştır.

1500 TL para İş Bankası ATM'sinde çekilememiştir. Paramın iadesi için ne gerekiyorsa yapılmasını talep ediyorum.

Papara Logo
Papara07 Şubat 11:16
İlkay
İlkay07 Şubat 23:44

Teşekkür ederim

3 gün önce

Papara Black Kart ATM'DEN Para Çekemiyorum

Papara Black kart aldım. Kartımı aktive etmeme rağmen ATM den para çekemiyorum. Hesabım onaylı hesap, sözleşmeli hesaba geçmelisiniz diye uyarı veriyor. Acil para çekmem gerektiği zaman paramı çekemiyorum nasıl sözleşmeli hesaba geçebilirim Yardımcı olursanız sevinirim

17 Şubat

Papara ATM Den Para Çekme Sorunu

17/02/2023 tarihinde Papara Black kartımla Akbank ATM sinden para çekmek istedim kartı ATM ye taktım şifremi girdim para çekme kısmına bastığımda ekrana şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz diye bir uyarı çıktı farklı ATM'ler üzerinden de denedim aynı uyarı çıktı

07 Şubat

Papara ATM Para Yutması

5.02.2023, 10:00-11:00 Arasında hesabıma 65TL tutarında bir miktar yatırmaya çalışırken ATM kartımı iade edip: "Kartınızı alınız, içeride kalan paranız için bankanız ile görüşünüz" benzerinde bir uyarı ile karşılaştım ve paramı geri alamadım yardımcı olur musunuz? Bu para bana gerekli.

21 Ocak

Papara ATM Den Para Yükleyemiyorum

Herhangi bir ATM'den para yükleyemiyorum izin vermiyor Çoğu ATM ye gittim ancak para yüklenemiyor gibi bir uyarı veriyor. Sebebini araştırdım ancak onu da bulamadım ve yazdığımda hep kişisel olarak dönüt vermişsiniz bu yüzden sorunun cevabını bulamadım

13 Ocak

Papara Hesabımdan Para Çekemiyorum

Papara hesabıma dün Lara gönderdim ve ATM'den çekmek istediğimde bankanızı arayınız diye uyarı verdi parayı tekrar kendi hesabımada atamadım böyle sorumsuzluk görmedim madem paramı kullanamayacağım gönderirken uyarı versenize bu düpedüz parayı kullandığınıza işaret eder