Papara ATM Para Yutması

Trendyol'dan iade işlemlerim yapıldı paranız iade edildi denildiği halde param kartıma gelmedi. Papara plak kart kullanıyorum eğer buraya transfer edilmiyorsa da bana başka kart girmemi önere bilirdi. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Trendyol hesabım semanur k**. S**@gmail.com.
11/04/2023 Tarihinde saat 03.03 de Papara kartımdan 42.99 TL para çekildi. Sizden bu ücreti iade etmenizi talep ediyorum eğer yardımcı olmazsanız başka yollar deneyeceğim insanların haklarını yiyorsunuz yaptığınız hiç hoş bir şey değil, lütfen paramı iade edin
Google Proxima Papara hesabımdan para çekti geri iade olmazsa adli işlem başlatacağım Bu konuda yardımcı olunursa sevinirim. Çünkü benim paramı çekerken bana ne bir bildirim geldi ne de bir şey bana paramı iade edin
Merhabalar annemin kartından İş Bankası kartı üzerinden EFT/HAVALE aracılığıyla para gönderdim ancak bir gün geçmesine rağmen para yatmadı. Papara hesabına da herhangi bir bildirim düşmedi. Paranın kartıma tekrar iadesinin yapılması hakkında yardımcı olur musunuz?
Kardeşimin Papara hesabına Ziraat kartım üzerinden EFT/HAVALE aracılığıyla para gönderdim ancak bir gün geçmesine rağmen para yatmadı. Papara hesabına...
5.02.2023, 10:00-11:00 Arasında hesabıma 65TL tutarında bir miktar yatırmaya çalışırken ATM kartımı iade edip: "Kartınızı alınız, içeride kalan paranız için bankanız ile görüşünüz" benzerinde bir uyarı ile karşılaştım ve paramı geri alamadım yardımcı olur musunuz? Bu para bana gerekli.