Papara ATM Para Çekememe

31 Mayıs

Papara kartımdan para çekemiyorum. Lütfen yardımcı olun. Black Papara kartımdan ATM'den para çekemiyorum. Onaylı hesap görünüyor. Bir türlü olmuyor. Lütfen acil yardımcı olur musunuz? Papara Black kartımdan para çekemiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Papara Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 35 dk 32 sn
Papara Logo
31 Mayıs 23:01

Papara Veli Bilgilerimi Yanlış Girdim

1 hafta önce

178 ** 088 numaralı Papara hesabıma kart çıkartmak, hesabımı onaylamak için bütün bilgilerimi girdim. En sonunda veli onayı istedi. Önce babamın bilgilerini girdim ama yapamadım. Veli bilgilerimin kaldırılmasını veya değiştirilmesini en kısa sürede istiyorum.

Papara Veli Bilgisi Değiştirme

2 hafta önce

Papara card almak istiyorum. Kendi hesabımı onayladım ama veli onayı gerekiyor. Annemin t. C. Sini girmiştim ama annem şu anda çok meşgul ve ablamın harcamalarımla ilgilenmesini istedi Değiştirip ablamın t. C. Sini girmek istiyorum ama veli t. C. Sini değiştiremiyorum, bu yüzden kart alamıyorum ve k...

Param Papara Hesabına Yatmadı

3 hafta önce

Yapı Kredi'den Papara kartıma deneme amaçlı 10 TL civarı para transferi yaptık, fakat param hesabıma yatmadı. Papara hesabımı yeni açtım ve Papara kartı aldım. Bugün bana ulaştı. Kartım şu an elimde. Daha sonra kartı Papara'dan onaylattım, fakat param falan gelmedi.

Papara Veli Onayı İçin T. C. Değiştirme

4 hafta önce

Kendi hesabımı onayladım ama veli onayı gerekiyor. Babamın t. C. Sini girmiştim ama babamın kimliği yeni kart kimlik modeli olmadığı için hesabını onaylayamadım. Bu yüzden de kendi hesabımı ne onaylayabiliyorum ne de kendime veya babama kart çıkartabiliyorum Lütfen yardımcı olur musunuz?

Hesap Onaylayamıyorum Papara Kart

28 Ağustos

Hologram kontrolünü yapamıyorum, ne kadar uğraştım ama olmuyor. Lütfen yardımcı olun, onaylamam lazım. Bana geri dönüş sağlanırsa sevinirim. Hologram kontrolünden geçemiyorum. Papara yardımlarınızı bekliyorum. Umarım sorunum çözülür. Papara ile ilgili etkilenirseniz sevinirim.

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır