Papara ATM Den Para Yükleyemiyorum

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ile ilgili sizlere Papara hesabınıza kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. Talebiniz doğrultusunda işlemlerinizi kontrol ettiğimizde kart harcamanızda şifre hatası aldığınızı tespit ettik. Uygulamamızın Papara Card menüsünden ilgili kartınızı seçerek kart şifrenizi güncelleyebilirsiniz. Şifre güncelleme işleminiz sonrasında kartınızı harcamalarınızda kullanabilmeniz için ATM veya POS cihazı üzerinden gerçekleştireceğiniz ilk işleminizin şifreli olması gerekmektedir. Sorularınız için 0850 340 0 340 numaralı çağrı merkezi hattımızdan veya [email protected] e-posta adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla Papara Destek Ekibi
Herhangi bir ATM'den para yükleyemiyorum izin vermiyor Çoğu ATM ye gittim ancak para yüklenemiyor gibi bir uyarı veriyor. Sebebini araştırdım ancak onu da bulamadım ve yazdığımda hep kişisel olarak dönüt vermişsiniz bu yüzden sorunun cevabını bulamadım