Papara Alışveriş Yapamıyorum Sanal Pos Açık Olmasına Rağmen

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ile ilgili sizlere Papara hesabınıza kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. Gerekli kontroller gerçekleştirildiğinde kartınızı iptal ettiğiniz görüntülenmektedir. İptal edilen kart ile işlem yapılamamaktadır. Ayrıca Papara hesabınızın hesap onaylama adımlarını başarılı bir şekilde tamamladığınızı görüntülemekteyiz. Hesabınızı onaylı veya sözleşmeli olarak kullanabilmeniz için veli onay işlemlerini tamamlamanız gereklidir. Veli onayı alınmadığı takdirde işlem yetkileri kısıtlanır. İşlem yapmaya devam edebilmeniz için velinizden/yasal temsilcinizden onay alabilirsiniz. Sorularınız için 0850 340 0 340 numaralı çağrı merkezi hattımızdan veya [email protected] e-posta adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla. Papara Destek Ekibi
Kartımda para olmasına rağmen ne sanalda ne de pos cihazıyla işlem yapılmıyor. Uygulamada tüm kullanım ayarları açık. Bir hafta önce işlem yapılabiliyordu fakat bir şey değişmemesine rağmen artık yapılmıyor. İşlem yapmaya çalışınca sitede "Kartınız Sanal Pos işlemlerine kapalıdır. " uyarısı geliyor