Papara Akbank Çokça Yanlış Şifre Girme Nedeniyle Hesaba Girememe

27 Eylül
Enhar'ın Teşekkür Mesajı
“Eyvallah”

Papara kartıma para yatırmak için Akbank ® ATM'ye gittim çok fazla yanlış şifre girdiğimden doğru şifreyi yazmama rağmen kabul etmedi doğru şifreyi girmeme rağmen müşteri hizmetleri ile iletişime geçin dedi ne yapmam lazım 1 gün sonra tekrar deneyince hesaba girilebilir mi

Papara Şikayetvar üye markasıdır
28 Ekim 11:05

Eyvallah

Papara Kart Para Yatırma İşleminde Akbank ATM Paramı Yuttu

28 Temmuz

28.08.2023 tarihine saat 10.50 11.00 sularında Batman Akbank Raman şubesi önündeki ATM'den Papara kartıma 2760 TL yatırdım paramı yuttu ve 'paranız koruma altına alındı' metni çıktı ekranda para hesabıma da yüklenmedi. Papara müşteri hizmetlerini arayıp şikayet formu oluşturdum lütfen paramı en kısa...

Papara Hesabıma Para Yatıramıyorum

Burak
27 Temmuz

Papara kartına para yatıramıyorum. Şifremi vs girdiğimde bir sorunla karşılaştık diyor. G. H j h j j i li h k kim j jj h jj AA aaa aaa

Papara Kartı Çip Hatası

Zeynep
29 Mayıs

Papara kartıma para yatıramıyorum. Çip hatası veriyor ve nasıl çözülür onu da bilmiyorum. İlk defa böyle bir hata ile karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ve şu an da Papara hesabıma para yatırmam gerek çip hatası yüzünden yatıramıyorum en kısa sürede bu hatayı düzeltebilir misiniz. Yardımcı o...

Papara Kartıma Para Yatıramıyorum

Bulent
14 Nisan

Papara hesabıma ATM'den asla para yatıramıyorum. Beklenmedik bir hata oluştu uyarısı verip duruyor. Problemin kartta olduğunu düşünüp yeni kart aldım ama sonuç değişmiyor hala aynı hata. Pek çok ATM'den de denedim ama hepsinde aynı uyarı. Nasıl düzelteceğimi anlayamıyorum.

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır