Papara ile ilgili
  •   Çözüldü

Muhammed sonuçtan memnun

Papara Adres Güncelleme Sorunu

Muhammed 23 Ocak 16:51

İnternetten sipariş ettiğim Papara Black Card 2 aydır elime ulaşmadı gelmesini bekliyorum ve adres teslimat adresini değiştirdiğim halde yanlış adrese gitmiş. Mail gönderdim geri dönüş sağlamadılar. Beni şu an da telefon üzerinden aramazlarsa şikayeti silmeyeceğim.

Papara Logo
Papara23 Ocak 17:38
Muhammed23 Ocak 17:47

Tamamdır teşekkürler fakat uygulamadan başvuru durumuna baktığım zaman hâlâ eski girdiğim adres gözüküyor bunun sebebi geç yüklenmesinden dolayı mı acaba?

Muhammed23 Ocak 17:48
Papara Adres Güncelleme Sorunu

Görüntü;

12 Nisan

Papara Kart Siparişim Bir Türlü Gelmiyor Ve Adres Değiştirip Tekrar

Papara kart siparişi verdim bekledim bekledim gelmedi teslim edilemedi dedi. Bende adres değiştirip tekrardan bir kart daha sipariş ettim fakat durum aynı o da teslim edilemedi şimdi tekrar adres değiştirip yeni kart siparişi vermeye çalışıyorum fakat ücret istiyor. Yardımcı olur musunuz?

Ege
28 Aralık 2022

Papara Card Gelmeme Sorunu

Papara Black cardı yaklaşık 3 ay önce sipariş verdim fakat hala gelmedi ayrıca kartım adres yanlış olduğu için iade edilmiş fakat adres doğruydu ve tekrardan adres değiştirme çalışmıyor. Bu yüzden almond card sipariş verdim teslimat günü bugün ve hala gelmedi

Papara Card Gelmeme Sorunu
  • profile
1 Destekçi
20 Aralık 2022

Papara Kart Adres Yanlışlığından Teslim Edilmedi

Papara kartım adreslerim doğru olmasına rağmen adres eksik ya da yanlış diye teslim edilemedi dedi adresi değiştir yapıyorum ama adres kapsamı alanı dışındadır diyor zaten 1 buçuk ay geç gelmişti 8122115971685 takip numaram.

29 Kasım 2022

Papara Kartım Teslim Edilmiyor

Papara kartıma 02.10.2022 tarihinde başvurdum bugün 19.11.2022 ama hala elime ulaşmadı adresinize gittik yoktunuz dediler ama adresime hiç gelinmedi adresimi değiştirmeye çalıştım değiştirilmiyor yeni kart sipariş edemiyorum aynı anda sipariş verdiğim diğer kişilerin kartları ellerine ulaştı bile.

10 Temmuz 2022
Saltuk'un Teşekkür Mesajı

“1 saatten az bir sürede telefon üzerinden ulaşıldı ve bilgi verildi. İletişime geçen personel kibar ve açık bir şekilde konuştu, teşekkürler.”

Papara Black Card Gönderene İade Edildi

Papara Black card başvurusunu yapmıştım 21/06/2022 tarihinde kuryeye teslim edildi ancak adres tanınmamasından dolayı iade işlemi yapıldı. Adresi günc...