Papara 2 Tane E-pin Kodu Gelmedi

Bakın hala geri dönüş yapılmadı bugün kodlar gelmezse gerekli yere başvuruda bulunacağım
Yeni telefon aldım ve cihazıma onay kodu gelmiyor 2 saat boyunca denedim ama olmuyor. Şifremi falan her şeyi doğru girmeme rağmen o kod gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim...'önce bir iki tane daha var ya olsun çok teşekkür ediyorum. İyi akşamlar canım benim ben de seni çok seviyorum
15.00 da arkadaşım VakıfBank hesabıma para gönderdi. Para hesabından çıkmış ama benim hesabıma geçiş hala yapmadı ve saat Şu anda 22.00 yapacağım bütün iş iptal oldu. Teşekkürler paparaa çok sağ ol 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Ziraat Bankasından Papara hesabıma 1500 TL para gönderdim 1 saatten fazla oldu ama gelmedi Ziraat Bankası Papara hesabım da kayıtlı değil ne yapmam lazım paranın boş yere gitmesini istemiyorum lütfen yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim o
İş başvurusu adı altında 27.01.2023 tarihinde saat 14:00 sularında kişisel bilgilerimle açılmış olan Papara hesabının kapatılmasını istiyorum. Hesap teyit olarak 103 TL para gönderdiler ve geri göndermemi istediler hesabın aktive olması için para giriş çıkışı olması gerektiğini sonradan öğrendim. Bi...
07.01.2023 tarihinde başvuru yaptığım ve başvurumun kabul edildiği Papara Black Kartım 22.01.2023 tarihinde tahmini teslim edileceği gözükmesine rağmen tarafıma teslim edilmemiştir. Kargo şirketinin teslimat takip sayfasında "tahmini teslim tarihinin akşamına kadar bekleyiniz" ibaresi olduğu için ye...
Papara hesabım ile bigo live ® kodu aldım 2 defa ikisi de gelmedi 2-4 saat oldu ne olur. İlgilenin geçen ilk defa aldığımda kod hemen gelmişti bu sefer bu kadar gecikmesi bana normal gelmedi lütfen gerekli şeyleri yapıp ilgilenin şimdiden teşekkür ederim