Onayla Hesaba Geçmiyor Bir De Papara Kart

12 Temmuz 2022

Kimliğimi önlü arkalı okutuyorum işlem tamam diyor Papara kart alamıyorum hesabımı onaylamıyor hesabımı bir kere çalındı Akbank ®'tan hesap açtım bilgilerim doğrudur onaylı hesaba geçmiyor kart istiyorum vermiyor müşteri hizmetlerini arayacağım numarası yok.

Papara Logo
12 Temmuz 2022 11:36

Papara Para Transferi Yapamıyorum!

25 Nisan

Papara hesabımı onaylayamadığım için para transferi yapamıyorum. Para transferi yapabilmek için 24 Nisan 2023 Saat 13:53 de Akbank ATM sinden 140 TL yatırdım fakat hala para transferi yapamıyorum.

Papara Para Transferi Yapamıyorum!

Papara E********* Para İşlemlerinde Yaşanan Sorunlar

1 hafta önce

16.09.2023 tarihinde E*** V**** sitesinden başvuru yaptım. Burs işleminiz onaylanmıştır. Hesap numarasının size ait olduğunu teyit etmek için hesabınıza para yolladık dendi. Benim banka hesabıma 105 TL gönderdiler ve onlara 100 TL geri göndermemi istediler. Bana attıkları IBAN'a parayı yollamamı ist...

Papara ATM Para Yatırma

1 hafta önce

Merhaba Papara kartım ile Çorum İş Bankası ATM'sinden saat 5:30 ile 6 arası 5000 TL para yatırdım fakat 4800 onayladı 200 TL parayı buruşuk diye geri verdi. Kartımı verdi. Param hesabıma saatlerdir geçmedi yardım istiyorum. Papara yetkililerinden lütfen.

Papara İşleme Onay Vermiyor

1 hafta önce

Hakmar marketten Papara green card aldım ve o aldığım ilk gün yükleme yapmaya gittim. Fakat bankanız işlem yapmaya onay vermiyor dedi. Müşteri hizmetlerini annemin numarasıyla aradım ve kendi numaramdan işlem yapılacağını söyledi. Ama benim de dakikam yok arayamıyorum. Acilen durumu düzeltir misiniz

Papara İznim Ve Haberim Olmadan Hesap Açılması

2 hafta önce

Kardelen Derneği tarafından burs başvurusu için bilgilerim yazıldı ve kandırıldığımı düşünüyorum. Kimlik bilgilerimle devam ettik. İşlem sonrasında banka hesabıma 105 gönderdiler ve 100 TL geri göndermemi istediler. Papara hesabına gönderdim. Yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Kimlik bilgilerim,...

0 Yorum

Papara Şikayetvar üye markasıdır