Kişisel Bilgi İhlali Yapan AGT Ve Papara Kurumuna Şikayet Dilekçemdir

Pınar 08 Aralık 2022 14:27

Papara08 Aralık 2022 14:43
Bundan neredeyse 2 ay önce Papara kart başvurusu yaptım. Kurye geldiğinde evde yoktum alamadım. Tekrar gelir dediler ama gelmedi. E*** e*** ismiyle ilgili yardımcı olabilir misiniz? 5 ay oldu.
Papara hesabı açtım kart istedim. Kart yola çıktı fakat kargo veya kurye her kim getiriyorsa bana getirmedi. Kart teslim edildi. gözüküyor. Ben teslim...
1 Ağustos günü Papara Black card sipariş ettim kartım basıldı, kargoya verildi fakat adresimin yanlış olduğu söyleniliyor ama adresim doğru defalarca baktım adresi yenilediğimde ise hata veriyor. Kartım kurye tarafından iade edilmeden nasıl bana ulaşabilir?
Siz Papara ve çalıştığınız kargo AGT taşımacılıktan şikayetçiyim ve en yüksek kurumlara bunu bildireceğim. İncelikle bunu bilin istedim. 12 ayin 5 de ikamet etmediğim ve benim orada olamadığım halde taşımacı kurye şahsıma bizzat teslim ettim açıklaması yapıp tarafıma imel adresim ve normal mesaj olarak bildiri geliyor. Sorgu numarası yanlış çıkıyor. İlgili kurumlar benim yazıma cevap vermiyor kanıtlı ve ispatlı bir şekilde bu durumu CİMER ®'e dahil olmak üzere bütün ilgili birimlere şikayette bulunacağım