Papara kart almak istiyordum hesabı onaylama aşamalarının hiçbirinde sorun yok fakat canlılık kontrolünden bir türlü geçemiyorum bazen yüzümü okuyamıyor okursa da kimliğindeki ile eşleşmiyor diyor 5 sene önce aldım için kimliğimdeki fotoğraf ile uyuşmuyor olabilir.
Papara kart almak istiyordum hesabı onaylama aşamalarının hiçbirinde sorun yok fakat canlılık kontrolünden geçemiyorum bir türlü (ekran donup duruyor )
t. C. Kimlikteki fotoğrafla eşleştirme yapıyorsa yeni kimliğimi 5 yıl önce aldığım için fotoğraf küçüklüğüme ait şimdiki halimle eşleşmiyor olabil...
Papara kart almak istiyordum hesabı onaylama aşamalarının hiçbirinde sorun yok fakat canlılık kontrolünden geçemiyorum bir türlü (Onaylama işlemin başarısız. Başını sağa ve sola çevirdiğinden emin ol.) uyarısını veriyor. T. C. Kimlikteki fotoğrafla eşleştirme yapıyorsa yeni kimliğimi 5 yıl önce aldı...
Bütün kimlik bilgilerimi girdim her şeyi hallettim ama kimlik fotoğrafım 2 3 sene önce çekildi ve canlılık kontrolü yaparken uyuşmuyor, kimlik fotoğrafın ile canlılık görüntün eşleşmedi diyor ne yapmam lazım bilmiyorum destek olabilir misiniz 17 yaşındayım.
Devamını Oku
Efe'nin Teşekkür Mesajı
1 hafta önce
“Sorunum dakikalar içinde çözüldü. Çok teşekkürler.”
Papara kartımı sözleşmeli nasıl yapabilirim? Papara Almond kartım elime ulaştı teslim alırken velimden imza ve kimlik fotoğrafı dahi çekildi fakat hala onaylı hesap gözüküyor. Çabucak ilgilenmenizi rica ediyorum.
Papara kartıma bankadan da ayrıca tek seferde 120 lira attım ama hala birine para gönde...
Para güvenlik biriminden dolayı hesabınız inceleniyor dedi halbuki hiçbir şey yapmıyorum sebep nedir?
Sadece yemek sipariş edip discord üzerinden kullandığım bu sabah girince direk bunu verdi ve kimlik fotoğrafı falan istiyorsunuz gereksiz yere gitti hesap.
Papara kart almak istiyordum hesabı onaylama aşamalarının hiçbirinde sorun yok fakat canlılık kontrolünden geçemiyorum bir türlü (kaydediliyor diyor ve orada kalıyor ilerlemiyor). T. C. Kimlikteki fotoğraf 4 yıl önceki küçüklüğüme ait şimdiki halimle eşleşmiyor olabilir
Papara kart eski kimliği onaylamıyor Papara karta eski kimliğimin fotoğrafını koyuyorum okuyor sonra bilgileri yazıyorum yanlış diyor veya normal hata diğer çok sinir bozucu lütfen yardım eder misiniz 2 gündür uğraşıyorum çıkıyorum süren doldu diyor olmuyor lütfen yardım edin
Papara sanal kart almak istiyorum ama henüz 13 yaşımda olduğum için kimlik fotoğrafım bulunmuyor bu yüzden doğrulama yapamıyorum doğrulama yapabilmem için kimlik fotoğrafımın olması gerekiyor buna bir çözüm bulursanız çok sevinirim geri dönüş bekliyorum lütfen yardımcı olun
Ben Papara hesabı yaptım. Kimlik fotoğrafımı arkalı önlü, adresimi, Gmail adresimi ve telefon numaramı da dahil olmak üzere tüm bilgilerimi aldıktan sonra hesabım onaylandı. Bir süre sonra bana kartımı yollayacaklarını söylediler. Hesabıma para yatırdım ve ikinci gün hesabımı açmaya çalıştım fakat a...
Papara canlılık kontrolü kısmında geride kalan tüm talimatları eksiksiz bir şekilde yapmama rağmen canlılık kontrolünde sürekli kabul edilemedi hatası veriliyor ve işlemim gerçekleşmiyor ki bunu çok çok kez denedim diğer kontroller de zor olsa da bir şekilde yapılabiliyor. Benim kimliğimdeki fotoğra...
Papara'ya yeni kayıt oldum kart temin etmek istedim hesap onayı istendi bütün bilgileri sorunsuz ve eksiksiz girdim fakat canlılık kontrolünü bir türlü aşamıyorum 4 sene önce çekilmiş olduğum kimlik fotoğrafım ile eşleşemiyorum yardımcı olur musunuz lütfen
Papara kart eski kimliği onaylamıyor Papara karta eski kimliğimin fotoğrafını koyuyorum okuyor sonra bilgileri yazıyorum yanlış diyor veya normal hata diğer çok sinir bozucu lütfen yardım eder misiniz 2 gündür uğraşıyorum çıkıyorum süren doldu diyor olmuyor yeter.
Papara'da kart isteme kısmında kimlik doğrulamada sıkıntı olmadan geçti ama yüz tanımada kimlikle eşleşmedi hatası veriyor defalarca denedim ama çözemedim kimlik fotoğrafım 4 yıl önceki fotoğraf fazla benzemiyorum kimlikteki fotoğrafıma yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Papara hesabıma giremiyorum. Sürekli inceleme yapılıyor diyor ve hata veriyor. Bayağıdır da devam ediyor. Hesabımda hiç bakiye yok harcama da yapmadım fakat hesabım inceleme altına alınmış kimlik fotoğrafları atmam gerekiyormuş. Zaten biz başta yapmamış mıydık o kadar doğrulamayı şimdi neden istiyor...
Papara hesabı kurmak istiyorum her şeyi geçiyorum kimlik vs ama canlılık kontrolünden
geçemiyorum başını saga ve sola çevir diyor onu da yapıyorum kimlikteki fotoğrafım eski o yüzden algılamıyor mu bilmiyorum ilgilenirseniz mutlu olurum teşekkürler
Yeni Papara kartı çıkarttım ama hesabı onaylama kısmında canlılık kontrolünde bir türlü onaylamıyor 15 yaşındayım henüz kimliğimde fotoğraf yok ondan olabilir mi lütfen yardımcı olur musunuz 2 gündür bu sorun ile uğraşıyorum bütün bölümler geçiliyor sadece son kısım geçilmiyor