tam yıldız tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız 3.3
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Papara ile ilgili bir şikayetin mi var?

Papara Karta Para Gönderme

16 Şikayet
Şikayet Sıralaması
2 hafta önce

Papara Kartımdan Para Gönderemiyorum

Papara Teal Card'ım var. Bana para atılabiliyor ama ben para atamıyorum, gönderemiyorum. Göndermeye bastığımda Papara kart iste çıkıyor. İste deyip kartı tanımla diyorum bu kart tanımlı diyor. Sözleşmeli kart isteyebilirsin falan da dedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

3 hafta önce

Papara Sözleşmeli Hesap Olmuyor

Papara Black karta sahibim, fakat ATM'den para çekemiyorum. Desteğe mail attığımda ise alttaki fotoğraftaki gibi cevap alıyorum ve parada gönderemiyorum. Hayır, o ara gönderme işlemim olmadığında ekranda 'Papara Card'a başvurarak sözleşmeli hesaba sahip olabilirsin' diyor. Bende de Papara Black kart...

23 Nisan

Papara Karttan Para Gönderemiyorum

Papara kartımdan kimseye para gönderemiyorum. Kart onayı istiyor fakat kartım zaten onaylı. Müşteri hizmetlerini aradım ve 18 olmadan para gönderemezsin sözleşmeli hesaba geçemezsin dedi. Ama Papara kart 15 yaş üstü için değil mi nasıl bir saçmalık bu?

01 Nisan

Papara Kart Sözleşmeli Hesap Hatası

: "Papara kartımla para gönderemiyorum, para yatıramıyorum ve para çekemiyorum. Kartımı aktifleştirdim."

• profile
1 Destekçi
14 Mart

Papara Kartımdan Para Gönderemiyorum

2026919065 numaralı Papara kartımda alışveriş yapıyorum para alabiliyorum abonelik ekleyebiliyorum ama bir türlü para gönderemiyorum kartıma kendi banka hesabımdan 100 TL yatırmamı istiyor. Banka hesabım olmadığı için yatıramıyoruım lütfen sorunumun çözülmesini istiyorum

10 Mart

Papara Teal Kart Para Gönderememe Sorunu

Papara teal kart aldım ama aktive etmeme rağmen kart tanımlama yapamıyorum. Yaptığım da ise hata veriyor. Para çekme işlemi falan yapamıyorum. Sorunumun çözülmesini istiyorum. Para alabiliyorum ama ben para gönderemiyorum bunun nedeni nedir? Lütfen yardımcı olun.

Papara Teal Kart Para Gönderememe Sorunu
31 Ocak

Papara Edu Kart Para Gönderemiyorum

videoplayer-icon

Papara Edu Kartıma para göndermek istiyorum "Velinin onayı gerekli Papara'da finansal işlemler yapabilmek için henüz velin den onay almadık velin kendisine gönderdiğimiz bildirim veya SMS üzerinden hesabını kullanmana izin verebilir" yazıyor ama hesabıma kayıtlı velim yok

31 Ocak

Papara Parama El Koydu 10 Gündür Hiçbir İşlem Yapamıyorum.

20.01.2023 Tarihinde Papara hesabıma arkadaşın tarafından bir para yollandı uygulamaya girdiğimde hiçbir işlem yapamıyorum uygulama sürekli benden şifre istiyor şifreyi girdiğimde ana ekrana yönlendiriyor. Para çekme, para gönderme, ödeme yapma, banka hesabı ekleme gibi hiçbir işlem yapamıyorum. Kar...

10 Temmuz 2022

Ziraat Mobilden Papara Black Karta Havale Para Gönderme İşlemi Hatası

Ziraat hesabından Papara Black Karta havale EFT para gönderiyorum işlem onaylandı diyor Para banka hesabından düşüyor 5dk sonra parayı geri gönderiyor hata veriyor. Kesilen komisyon ücretleride boşa gidiyor defalarca denedim olmadı lütfen bana yardımcı olun çok mağdur oluyorum

14 Mayıs 2022

Papara Kartımdan Para İsteme Ve Para Gönderme İşlemi Yapamıyorum.

Papara kartımdan para isteme ve para gönderme işlemi yapamıyorum. Sürekli olarak şu anda işlem yapamıyoruz diyerek hata veriyor ve ana sayfaya bile geri dönemiyorum ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim yoksa Papara kartımı iptal edeceğim başka bir karta geçeceğim

Papara Kartımdan Para İsteme Ve Para Gönderme İşlemi Yapamıyorum.
18 Şubat 2022

Papara Herhangi Bir Kredi Kartından Kartıma Para Gönderilmiyor

Başka bir kredi kartından veya banka kartından kendi Papara Lite kartıma para gönderilmiyor yani IBAN vs. Hiçbir şey yok mu? Yani çevremdeki herhangi biri kendi kredi kartından ya da banka kartından benim Papara kartıma para gönderilmiyor. Bence bu sorun acilen çözülmeli.

09 Kasım 2021

Papara'da Askıda Kalan Paranın Geri Ödemesinin Yapılmaması

Papara'da karttan karta para transferi yaparken param gönderilemedi. Param askıda kalmış bunu müşteri hizmetleri söyledi fakat dediklerini yapsamda "dekont ve IBAN gönderme" hala bir geri ödeme olmadı. Daha kaç kez müşteri hizmetleriyle görüşmeliyim paramı geri alamayacak mıyım? Sorunum kısa sürede ...

17 Ağustos 2021

Papara Kartıma Para Gönderemiyorum

Papara kartıma banka kartımdan para gönderiyorum kurallara uygun bir şekilde ama banka kartıma geri iade ediliyor. Alakalı mı pek emin değilim ama daha önce hiçbir işlem yapmadım Papara kartımla. Birkaç defa da denedim göndermeyi ama her defasında iade edildi

01 Şubat 2021

Papara Kart Para Göndermeme

Papara kartımdaki paranın acil bir şekilde elime ulaşmasını istediğim halede bir türlü elime para geçmedi. Kaç saat oldu üstelik hala bana mail ile dönüş yapılmadı. Böyle bir sistem olamaz. Bana sorarlarsa Papara kart çıkartmak istiyorum diye cevabım kesinlikle hayır olacaktır. Benimle hemen iletişi...

28 Kasım 2020

Kendi Papara Kartımdan Başka Bir Papara Karta Para Gönderemiyorum

İki gündür kendi Papara kartımdan başka bir Papara karta para göndermeye çalışıyorum fakat asla kabul etmiyor böyle bir sorun hiç yoktu her denediğimde "bu işlemi yapabilmek için kendine ait bir banka hesabından Papara hesabına para yatırmalı veya Papara Black card'a başvuru yaparak sözleşmeli hesab...

• profile
1 Destekçi
08 Ekim 2020

Papara Kartıma Para Gönderemiyorum

Yaklaşık 2 hafta önce Papara kartı aldım. Fakat Papara kartıma başka bir banka hesabından para yollayamıyorum. Yolladıktan sonra para bankaya geri iade ediliyor. Ayrıca Papara kartımı ATM de kullanamıyorum, herhangi bir ATM'ye kartımı soktuğumda error veriyor ve kartımı geri bana iade ediyor.

Marka Profili

Papara, 6 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Papara, 6 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100