Papara Black kart başvurusu yaptım 3 ay bekledim kart elime ulaşmadı iade işlemi yapıldı diyor adresimi güncelliyorum kapsama alanı dışında diyor bu sefer. Nasıl bir şey bu lütfen yardımcı olun. Sistemde zaten her şey çok zor yüz tanımlama yaparken bile ne çileler çektim
Yanlışlıkla 1261189043 numaralı hesaptan metal kart başvurusu yaptım. Hemen ardından iptal etmek istiyorum diye mail attım. Kişisel üründür, iptal edilemez diye cevap geldi. Ürüne daha yeni başvuru yapmışken, hangi ara basıma girdi de kişisel ürün oldu? Bu beni maddi açıdan zorlayacak. Kart iptali v...
18 martta Papara kart başvurusu yaptım ve hala kartım gelmedi lütfen biraz yardımcı olur musunuz benimde aciliyetim var hiç bu kadar gecikmemişti diğer kartım bu sefer böyle olması üzdü açıkçası lütfen en kısa zamanda yardımcı olup kartı gönderirseniz çok sevinirim
Papara kart başvuru yaptım 1.5 aydır gelmedi sürekli kuryede. Sonra yine başvuru yaptım hesaptaki parayı aldı kargo ücreti olarak yine gelmedi.
Hiçbir şekilde çözüm bulamadık.
Papara ya kart başvurusu yapmıştım ve 39 gündür kart elime ulaşmadı bugün kartın adresim deki hata nedeniyle göndericiye iade edildiği bildirildi adresim günceldir ve hatalı değildir. Bana bunun dışında gecikmeler hakkında hiçbir geri dönüş yapılmadı.
Papara kartımın teslim edilmemesi kaç gün oldu gün değil ay oldu belki 3-4 kere Papara kart başvurusu yapmama rağmen teslim edilmedi. 2 kere de kart parası kesildi madem teslim etmeyeceksiniz paramı iade edin bu işi yapamayacaksanız bırakın başkası yapsın.
Papara gray kart başvurusu yaptım adres güncel olmaması sebebiyle iade edildi diyor adresimi güncelliyorum kapsama alanı dışında diyor bu sefer. Nasıl bir şey bu lütfen yardımcı olun. Sistemde zaten her şey çok zor yüz tanımlama yaparken bile ne çileler çektim
Ben 2022'nin aralık ayında bir adet gray kart başvurusu yaptım kart basıldı kuryeye teslim edildi. Aralığın sonuna doğru teslim edilmesi gerekiyordu ama halen daha bekliyorum iade ediliyor müşteri temsilcisini arıyorum iade işlemini iptal ediyorlar kurye daha getirmeden tekrardan iade ediyor.
Kurye...
18.01.2023 tarihinde Papara'ya kart başvurusu yaptım onaylanıp 20.01.2023 tarihinde kuryeye teslim edildi. Bilgisi geldi. 02.02.2023 tarihinde de teslim edilmesi gerekirken hala dağıtım bölgesine sevk edildi olarak gözüküyor. Papara müşteri hizmetlerini aradığımda bağlamadan hattan atıyor AGT kuryey...
Papara'dan hesap açtım ve 9 Ocak’ta Kart başvuru yaptım tarih 11 Ocak’ta kargoya verildi. Ama maalesef hala kart elleme geçmedi. Aradım takip ederiz dediler ama hala haber yok, yanı bir kart için bu kadar beklemek zorunda meyiz bilmiyorum.
Bir de USD ve euro hesap açamıyorum nedense.
26.01.2023 de Papara kart başvurusu yaptım 28.01.2023 de kargoya verildi 30.01.2023 de kargo şirketi iptal etmiş üstelik ben evdeydim nasıl iade edebiliyor WhatsApp üzerinden defalarca yazmama rağmen kartım hala elime ulaşmadı kartım lütfen gelsin artık
Papara kartım 3 aydır gelmedi!
27.10.2022 tarihinde başvuru oluşturduğum kartım halen tarafıma ulaşmadı. Bu konuyu mail olarak ilettiğimde ise kurye kaynaklı olduğunu belirtip iptal ettiler. Bu nasıl bir sorumsuzluk? Kartımın ulaşması için illa mail mi atmam gerekiyordu? Müşteri hizmetlerini aradığ...
Papara kart başvurusu yaptım ve şu an başka bir şehirde olduğum için adres değişikliği yapmak istiyorum ama adresi bir türlü güncelleyemiyorum "girmiş olduğunuz adres kapsama alanı dışındadır Bu adrese güncelleme yapamazsınız" cümlesi ile karşılaşıyorum.
2 ay önce Papara'dan Black kart başvurusu yaptım kartım AGT Kurye'ye teslim edildi ve kuryeye teslim edildikten 1 ay sonra sistemde teslim edildi olarak gözüküyordu ama kart bana değil tanımadığım birine teslim edilmişti. Hem Papara'ya hem de AGT Kuryeye şikayetimi ilettim şikayet oluşturuldu.
Papa...
Papara
29.12.2022 tarihinde Papara uygulaması üzerinden Papara Black kart başvurusu yaptım. 03.01.2022 de kargo şirketine verildi ve kargo şirketine göre 4 gündür dağıtımda gözüküyor. Kargo şirketiyle iletişim Kurulamamaktadır 9 gündür bir kargoyu getiremediler yeter artık
takip numarası:900000308...
Yanlışlıkla Papara Black kart sipariş ettim ama sonra müşteri hizmetlerini aradım iptal ettim kart başvurusu yaparken verdiğim 20 TL ücret hesabıma ge...
Papara kart başvurusu yapalı neredeyse 35 gün oldu. Kartımı 16 Aralık günü alacağımı söylediler ama bugün 6 Ocak olmasına rağmen hala alamadım. WhatsApp'tan yazdığımda da mail attığımda da kuryeyle irtibata geçtik işlemleri hızlandıracağız dediniz. Tahmini teslim süresi 2 hafta, 35 gün oldu. Yardımc...
Papara Black kartı başvurusu yapalı uzun zaman olmasına rağmen hala kartım gelmedi kart basıldı hatta kuryeye de teslim edildi diyor ama hala teslim edilmedi haftalardır dağıtımda yazıyor bir an önce ilgilenmenizi ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum
12.11.2022 tarihinde kart başvurusu yaptım. 14.11.2022 tarihinde kartım basıldı. 17.11.2022 tarihinde kuryeye teslim edildi. Başta yaklaşık 2 hafta kargoda kaldı. Ve iki haftadırda dağıtımda kurye üstünde bilgisi var. 2 sefer kuryeyle iletişime geçtin oradan da dönüş alamadım.
6 Aralık 2022 tarihinde Papara uygulaması üzerinden Papara Black kart başvurusu yaptım (kurye takip no 900000128038 )7 Aralık'ta kuryeye teslim edildi maili geldi AGT kuryeyi aradım kayıt oluşturdum ayrıca Papara müşteri hizmetlerini de aradım kayıt oluşturdum. 25 Aralık oldu hala karttan ses soluk ...