Papara Black Card sahibi olmak istiyorum ve bunun için uygulamaya girip hesabımı onaylamam gerekiyor fakat hesabımı onaylarken her adımı yapıyorum fakat kimlik hologram kontrol yaparken kimlik te fotoğrafım yeşil alana girdiği anda hologram ekranı donuyor ne yapmalıyım
Evde ek iş adı altında 15.03.2023'de evde anahtar paketlemek için başvurum alındı. 0535 251 3** numara üzerinden WhatsApp la iletişim kuruldu. WhatsApp üzerinden t. C., isim soy isim, IBAN, adres bilgilerim alındı.
Hesap teyidi için s**Ç**K isimli kişiden hesabıma 115 TL gönderdiler bunun 110 TL'si...
Papara Black card siparişi verdim. Elime geldi ve kartı aktive ettim. Buna rağmen uygulama içi para göndermek istediğim zaman bana sözleşmeli hesaba geçmem gerektiğini söylüyor. Ne yapmam gerekiyor anlamadım. Black card zaten sözleşmeli hesap olmuyor mu?
Özdemir Asaf Gönüllülük Vakfından depremzede bursu diye bir şey çıktı önüme ardından form doldurmam istendi formu doldurduktan sonra en kısa zamanda size geri dönüş sağlanacaktır diye bir bilgi düştü önüme ve 2 gün geçtikten sonra mail üzerinden burs sonucu olumlu olarak belirlendi tebrik ederiz Lüt...
Başka birinin numarasını kullanarak benim kimlik bilgilerim ile Papara hesabi acildi daha sonra güvenli çıkış yaptırıp bir daha giremedim ben o hesabın acilen kapatılmasını istiyorum ve yapılan hiçbir hareket ve uygulama bana ait değildir. Bir an önce bana dönüş yapılmasını rica ediyorum.
Papara kart NFC özelliğim çalışmıyor ve doğrulayamıyorum napacağım Bu Kadar zor mu fotoğraf istemek? Lütfen Sorunuma Çözüm Bulun Parayı seviyorum Bu Uygulama Çok İyi Ve komisyon almıyor Kart çıkartıracağım bu yüzden çok istiyorum lütfen bana ulaşın rica edim
Burs başvurusu adı altında Papara uygulaması kişisel bilgilerimi aldı. Her ayın 25'inde burs yatırılacak dendi fakat öyle olmadı. Benim gibi birçok öğrenci de şu an mağdur durumda. Papara hesabımın kapatılmasını istiyorum. WhatsApp üzerinden tekrar iletişime geçmeye çalıştım ama cevap vermediler.
Papara Youtube.com Premium üyeliği için her ay 15 TL geri atması gerekiyor. Ama asla atmıyor. Sorunun çözülmesini talep ediyorum. Sonuçta böyle bir uygulama getirdiyseniz gereğinin yapılmasını istiyorum. Acilen dönüş yapmanızı bekliyorum.
Papara şirketi
Papara uygulamasında kampanya tanımlamışlar harcamaya %10 iade 50 TL iade olacak yani yaptım harcama ama dünden beridir bekliyorum gelmedi hala nasıl bir uygulama anlamadım lütfen düzeltir misiniz iade olan ücreti istiyorum. Kontrol sağlamanız ve iade mi yaptırmanız istiyorum.
Papara hesabımı iptal etmek istiyorum bu uygulamayı arkadaşım aracılığıyla attım ama hiç güvenmiyorum bir sürü sorun yazılmış bundan dolayı Papara hesabımın kapatılmasını rica ediyorum umarım bir an önce sorunum çözülür şimdiden Papara ekibine desteklerimi dile getiriyorum
1997898171 numaralı Papara hesabıma kart çıkartmak, hesabımı onaylamak için bütün bilgilerimi girdim en son veli onayı istediği zaman sonra yaparım deyip hiçbir veli bilgisi girmeden uygulamadan çıktım. Sonrasında tekrar her şeyi girmek için uygulamaya girdiğimde veli onayı gerekli dedi ama ben veli...
2010050232 numaralı Papara hesabıma kart çıkartmak, hesabımı onaylamak için, bütün bilgilerimi girdim. En son veli onayı istediği zaman sonra yaparım deyip, hiçbir veli bilgisi girmeden, uygulamadan çıktım.
Sonrasında tekrar her şeyi girmek için, uygulamaya girdiğimde veli onayı gerekli dedi. Ama b...
Papara hesabıma bugün içerisinde para aktarımı yaptım başka bir hesaptan ama düşmedi geç mi düşüyor? Yoksa gelmeyecek mi para hesaba? Eğer gelmeyecekse geri para iademi istiyorum. İnternet bankacılığında güvendiğim bir uygulama Papara ama böyle şeyler düşürüyor güveni.
Papara kart indirdim uygulamaya giriş yaptım Papara kart iste dedim onaylama işlemi tanımla yazdı tıkladım T. C. Yi girdim kimlik fotoğrafında yaptım ama canlılık kontrolünde bekledim bekledim ilerlemiyor takılı kaldı 5 kez denedim takılı kalıyor çözüm bulun
Uzun süredir kullandığım Papara cardimi siyah card olarak değiştirmek istediğimde veli izni gerekli olduğu söylendi gelen SMS te gittiğimiz sitede izin ile ilgili herhangi bir bölüm yoktu velim Papara kullanıcısı olmasına rağmen uygulamaya düşen bir bildirimde yoktu
Ben onay vermeden kartımdaki parayı çekmiş. Gecen ay bir uygulamaya ödedim diye yine neden bu ay ödeyeyim ki? Param boşuna gitti. Paramı geri çekmek istiyorum ve bir daha da ben onay vermeden ödeme yapılmasını istemiyorum. Umarım en kısa zamanda çözülür
Merhaba iyi günler ben 13 yaşındayım kendime Papara card isteyecektim fakat uygulamaya girdiğimde benden Veli izni istiyor yaş sınırı 13 olduğu halde rica etsem düzeltir misiniz düzeltirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler iyi günler geri dönüşünüzü bekliyorum
Papara da hesabımı yanlışlıkla kapattım ve geri istiyorum ama alamıyorum sizin ile iletişime geçmemi istedi uygulama size kaç tane e posta gönderdim ama bakmıyorsunuz cidden kaç gündür bu problem için uğraşıyordum lütfen soruma bir yanıt verirseniz sevinirim.