tam yıldız tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız 3.3
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Papara ile ilgili bir şikayetin mi var?

Papara Cevap Vermiyor

1.358 Şikayet
Şikayet Sıralaması
1 gün önce

Papara Veli Onayı Yaparken Veli İlişkisi Bulanamadı Diyor

Merhabalar, ben Papara uygulamasında veli onayını yapmaya çalışırken tüm bilgileri girmeme rağmen veli ilişkisi bulunamadı uyarısı veriyor. Sizden yardım bekliyorum. Hemen cevap verirseniz sevinirim. Para yatırdım, çekemiyorum. Lütfen yardım edin. Bana zor durumdayım.

3 gün önce

Papara Sim Kart Bloke Hesaba Giremiyorum

Yakın zamanlarda sim kart değiştirdim Papara hesabımdan çıktım ve şu an giremiyorum "yakın zamanda sim kart değiştirdiğin için sim kartın blokelendi" diyor. Hesabıma giremiyorum doğru şifre girmeme rağmen aynı şeyi tekrar ediyor. Hemen cevap verirseniz sevinirim.

Papara Para Çekememe Sözleşmeli Hesap

Papara kartımı aktive etmeme rağmen ne para çekebilirim ne de para gönderebiliyorum. ATM'den para gönder çekemiyorsunuz diyor. Bunun nedeni lütfen detaylı cevap verir misiniz? Bu sorunun çözülmesini istiyorum. Velimin hesabı onaylı olmasına rağmen sözleşmeli değil.

Papara Sözleşmeli Hesaba Geçiş

Papara kartımı velimin onaylı hesabı varken onaylattım ve 500 Tl para yükledim. Sonradan sözleşmeli hesaplar harici hesapların hiçbir şekilde para çekemediklerini ve arkadaşlarına para yollayamadıklarını öğrendim. Şu anda velimin hesabını da sözleşmeli hesap yapmamıza rağmen benim hesabım onaylı hes...

Papara Kart Para Yatırma Onaysız Hesaba Kart Almadan

Papara kartını almadan ve hesabı onaylamadan marketten para yatırılabilir miyim? Cevap verirseniz çok mutlu olurum. Eğer ilgilenirseniz sevinirim. Yani markette kart bulamadığım için böyle bir şey yazıyorum. Şu an da 250 karakter olması için yazıyorum.

Papara IBAN Para Gönderilmiyor

Papara Black kartım var ama sözleşmeli değil onaylı kartı aktive de edemiyorum sürekli hata veriyor ne yapmalıyım. Mail de attım ama hâlâ cevap gelmedi. En son buraya yazdım. Lütfen yardım edin kısa sürede cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Semih sonuçtan memnun
  • 2 hafta önce

Papara Güvenlik Amacıyla Hesabımın İncelenmesi

Paparanın uygulamasına mobilden giriş yapamıyorum. Hesabınızda "güvenlik amacıyla inceleme yapılıyor" yazıyor halbuki hiçbir yasadışı işlemde bulunmad...

Papara Güvenlik Amacıyla Hesabımın İncelenmesi
2 hafta önce

Papara Hesabı Açamıyorum, Çağrı Merkezi Cevap Vermiyor.

İnternet sitesinden Papara hesabı açmaya çalışıyorum ama e-posta yoluyla onayladıktan sonra giriş yapmayı denediğimde kullandığım e-postayla bir hesap açılmadığını söylüyor. Uygulama yoluyla hesap açmaya çalıştığımda ise kullanıcı koşullarını onaylayamıyorum. Çağrı hattını aradığımda ise hat anında ...

Papara Paramı Yuttu Ve Çağrılara Cevap Verilmiyor

Papara paramı yuttu. 3 kere 50 dakika arayarak bekledim ama telefonu açmıyorlar. E-mail attım, ona da cevap verilmedi. Acilen iletişime geçilmesini istiyorum. Papara kartımın içinde para olmasına rağmen alışveriş yapamıyorum. Hata veriyor. Hem param gitti hem içindeki parayla alışveriş yapamıyorum....

Papara Para Yatırma İle İlgili Problem

1 buçuk saattir Garanti Bankası'ndan yatırmış olduğum ödemenin Papara hesabıma geçmediğini bildirmek istiyorum. Bu durumun acil bir şekilde çözülmesini istiyorum. İlk defa bu şekilde bir sorunla karşı karşıya kaldığımdan ötürü anlam veremiyorum. Tarafıma cevap verilmesini rica ediyorum.

İbrahim'in Teşekkür Mesajı
  • 3 hafta önce

“Sorun çözüldü”

Papara Para Transferi Hesaba Geçmiyor

Yaklaşık 1 saat önce Garanti Bankası üzerinden Papara hesabıma EFT yaptım para hesabıma geçmedi konuyla ilgili çözüm bekliyorum. Daha önce bu şekilde ...

Papara 'da Param Hesabıma Yatmadı

Garanti Bankası'ndan gönderdiğim para 4 saat geçmesine rağmen hala hesabıma geçmedi. Papara insanları mağdur ediyor. Papara'ya olan güvenimizi sarsıyorsunuz. Acilen paramın hesabıma yatırılmasını istiyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm dalga geçer gibi cevap verdi.

Papara Hesaba Paramı Yatırmıyor

Papara'ya yatırdığım 1500 TL hesabıma gelmedi. Müşteri hizmetleri cevap vermiyor. Hemen açıklama bekliyorum. Herkes aynı şikayeti etmiş. Paramı hemen istiyorum. Sorunu çözün ve paramı istiyorum. Peşini bırakmam, bunu bilin. Gerekeni yapacağım.

Papara Müşteri Hizmetleri Cevap Vermiyor

Papara hesabıma QNB Finansbank hesabımdan para gönderdim limit aşımı olduğu için para hesabıma gelmedi ve mail gönderdim cevaplayan yok arıyorum telefon meşgul ilk defa Papara müşteri hizmetleri cevap vermiyor lütfen sizden sorunumu çözmenizi istiyorum

Papara Müşteri Hizmetleri Cevap Vermiyor
Emir'in Teşekkür Mesajı
  • 6 gün önce

“Teşekkürler ilginiz için”

Papara'ya Gönderilen Paranın Düşmemesi

Papara hesabıma Ziraat bankasından para transferi yapacaktım her zaman kısa sürede gelen para bu sefer 1 saattir hesaba geçmedi. Müşteri hizmetlerine ...

• profile
  • profile
2 Destekçi

Papara Transferi Gerçekleşmedi Neden

Banka hesap. Papara'ya para gönderdim hesabıma geçmedi iletişim numaranız meşgul maillere kimse cevap vermiyor Dekontla beraber mail gönderdim bütün bilgileri yazdım Papara numaramı da aşağıya paylaşıyorum Durumun acil lütfen en kısa sürede kontrol eder misiniz 1792397656

Papara Para Hesaba Geçmedi

Garanti Bankası'ndan Papara'ya para gönderdim. 2 saattir hesaba geçmedi. Müşteri hizmetlerini arıyorum, cevap veren yok. Bu nasıl oluyor? En fazla 15 dakika hesaba geçecek para bir türlü geçmedi. Bu şekilde mağduriyet olacak iş değil. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Papara Hesabıma Para Gelmedi

Papara hesabıma Garanti BBVA'dan para transferi yapacaktım her zaman dakikasında gelem para bu sefer 1 saat 30 dakikadır hesaba geçmedi. Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum oraya da cevap veren kimse yok, bu denli büyük bir şirketin bu kadar basit sebeplerden dolayı hata yapması üzücü.

Papara Kurye Hizmetleri Sorunları

AGT Kurye çalışmanızı bitirmelisiniz. Hiçbir şekilde ulaşamıyoruz. Telefon irtibat adres yok, cevap vermiyorlar. Bu kadar kötü bir sistem olamaz. 1 aydan fazla oldu hala kart gelecek. Papara gibi bir firma neden bu kadar basit bir firmayla çalışır anlamıyorum. Acil yardım bekliyorum.

Berktuğ Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Papara, 6 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Papara, 6 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100