Papara ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Figen sonuçtan hiç memnun değil

• profile
1 Destekçi

Çağrı Merkezi Home Office Ve Papara

Figen 11 Şubat 04:21

Ağ Cell Center adında maaşı 10.800 + prim ve sigorta vadeden bir firmaya internet üzerinden çağrı merkezi Home office iş başvurusu yaptım. Aynı gün içinde aradılar iş hakkında bilgi verildi. İncelemem için iki tane PDF attılar. Daha sonra muhasebe sizi arayarak maaşınız hakkında bilgi verilecek denildi. Ertesi gün muhasebe aradı. Papara uygulamasını indirmemi istedi. İndirdim önce bir numara verdi bununla giriş yapın çünkü bu size göndereceğimiz telefon hattının müşteri temsilci numarası denildi. Verdikleri numarayla giriş yapıp onlara giden kodu girmemi istedi ardından "bilgilerinizi bana söylemeden şimdi kendi adınıza hesap açabilirsiniz" denildi IBAN numarama 105 ₺ para atıldı ve 100 lirası geri istendi. Dekontu da atmam istenildi ve maalesef attım. Bunu da IBAN numarasının bana ait olup olmadığını teyit etmek amacıyla yaptıklarını söylediler. Hesabım onaylandı. Ekipmanların da pazartesi kargoya verileceği geleceği söylendi. Tam olarak ne iş çevirdiklerini bilmiyorum. Ama buradaki şikayetlere göre yanılttıkları kesin. Ticaret odası gazetesi sitesinden firmamızı unvan olarak sorgulayabilirsiniz denildiği için güvenmiştim. Ve sorguladığımda isimsiz bir firmanın vergi sicil numarası çıktı. Firma Sivas şehrinde gözüküyor. Ama bana yazan kişilerin konumu Ankara olarak görünüyor. Peki bunlar yanıltan ise Papara neden bunlara izin veriyor? Hiçbir şekilde güven duymuyorum. Beni ilk arayan şahıs insan kaynakları sorumlusu olarak M**t***, muhasebe olarak arayan ve Papara uygulaması işlemlerimi gerçekleştiren şahıs S***c** Ziraat Bankası ® ibanıma atılan para ise M****c** adınadır. Ad, Soyad, ev adresim, t. C., IBAN ve telefon numaram ile diğer kimlik bilgilerim alınmıştır.

08.02.2023 tarihinden itibaren adıma açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, Papara hesabı veya tapu arsa, iş yeri çek senet ve yasa dışı herhangi bir işlemden tarafım sorumlu değildir. Başıma gelebilecek sıkıntılar için kendimi güvene alabilmek amacıyla bu şikayet dilekçesini açmaktayım. Vermiş olduğum bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı banka kredisi abonelik adıma açılmış şirket veya yapılacak yasadışı herhangi bir işlem kimlik bilgim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim. Bu sayfadaki şikayetimle resmi olarak bilgilendirmiş bulunuyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ve rica ederim.

Papara Logo
Papara11 Şubat 09:04
Figen11 Şubat 11:09

Gerekli belgeleri Papara e-posta adresine gönderdim.

• profile
1 Destekçi

3 hafta önce

Papara Hesabıma Para Gelmedi Müşteri Temsilcisi Sürekli Meşgul

Papara hesabıma param gelmedi. Başkası benim hesabımı kullanıyor. Galiba arkadaş karakter doldurmakta ne kadar zor olduğunu anlamışsınız. Uzun roman yazmak gibi siz adamı yazar yaparsınız. Bu da bir bakıma güzel bir şey. Ancak saçmalamalara devam edeceğiz diye düşünüyorum.

20 Ocak

Papara Sağlam Gayrimenkul Burs

Sağlam gayrimenkul inşaat holding tarafından burs başvurumun onaylandığına dair WhatsApp ® ® ® üzerinden aradılar ve t. C. Numaramı kişisel bilgilerimi banka hesaplarımı istediler. Sonra Papara hesabı açmamı istediler ve hesabın aktif olması için 110TK atılmasını istediler ve kendilerine IBAN no atm...

16 Kasım 2022

Papara Mucizevi Vakfi Nesiniz

Mucizevi Vakıf yardımına başvuru yapmıştım ertesi gün WhatsApp üzerinden mesaj geldi. On başvurunuz kabul edilmiştir diye ben hesaplarım bloke olduğu için annemin adına acildi Papara kartı hesap acil 100 TL hesap para atıldı sonra tekrar ben onlara yolladım pazartesi paranız yatacak dediler ne para ...

10 Yorum

Aleynaa
Aleynaa

Merhaba Figen hanım aynı şirket benden de bunu istedi güvenip güvenmemek arasında kaldım sonuç nedir acaba işe girdiniz mi

Figen

Hayır. Mesajlarıma dönmediler kargo falan da gelmedi. Şimdi baktım güya şirketin ismini red çağrı merkezi olarak değiştirmişler. Dikkat etmelisiniz. Ayrıca o kadar esnek saatli ve 10.000 TL gibi bir maaş vadeden bir iş görmedim ben. Doğru olmadığını düşünüyorsanız hemen Papara ile iletişime geçip hesabınızı kapatmalısınız.

Talha
Talha

Dedikleri gibi iş alımı oldu mu PC geldi mi

Figen

Hayır gelmedi. Mesajlarıma cevap bile yapılmadı.

Yılmaz
Yılmaz

Figen hanım Dedikleri PC geldi mi

Hayır gelmedi.

Batıhan

Ne insanlar var kendi t. C.'en ile başkasının numarasına nasıl banka hesabı açıyorsun bütün onaylar o numaraya gidecek mal Türkiye'de dolanı olsam zengin olurdum herhalde

Batıhan

Alm delireceğim kendi t. C. En ile istediğin numaradan hesap açarsın banka numara kimin üstüne diye sormaz buradaki şikayet şirketin alen gerli işler yapması

Figen

T. C. İle işe başvurmuştum. Hesap kendi adıma kendi bilgilerimle açıldı. Ve hesabı yine kendim kapattım. Sana ait olan t. C. İle başkasının numarasından zaten hesap açılmaz. Sistem de buna onay vermez. Dolayısıyla da mal olan bunu idrak edemeyen kişidir. Ezberci konuşmayınız lütfen. Sonra kötü söz dönüp dolanıp yine sahibini bulabiliyor.