Benim Kimlik Bilgileri İle Papara Hesabı Açıldı

Merhaba, Papara, 6493 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş lisanslı bir elektronik para kuruluşudur ve faaliyetlerini T.C. Merkez Bankası denetiminde yürütmektedir. Paylaşmış olduğunuz konuda doğan olumsuzlukları engellemek adına kuruluşumuzca düzenli ve sabit uyarılarımızı tekrar etmek isteriz; • Kimlik bilgileriniz, • Şifreleriniz, • Telefon numaralarınız, • Finansal bilgileriniz ve benzeri diğer kişisel verilerinizi kendi güvenliğiniz için üçüncü kişilerle paylaşmamalısınız. Üçüncü kişiler tarafından Papara hesabınızın kullanıldığı tespit edilirse, hesabınız kalıcı olarak kapatılmaktadır. Talebiniz ile ilgili gerekli incelemeleri gerçekleştirebilmemiz için sizlerden e-posta adresiniz üzerinden istenen bilgi ve belgeleri [email protected] adresimize göndermenizi rica eder, ilgili bilgi ve belgeleri eksiksiz olarak göndermeniz halinde size en kısa sürede geri dönüş yapılacağını iletmek isteriz. Sorularınız için 0850 340 0 340 numaralı kullanıcı destek hattımızdan veya [email protected] e-posta adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla. Papara Destek Ekibi
Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı adı altında 18 Ağustos 2022 tarihinde WhatsApp ®'tan mesaj geldi yardım başvurusu onaylandı diye bana dedi Papara hesabı var mı Papara ne olduğunu bilmiyordum yükle bizde sana para yatıracağız 750 TL dedi tamam dedim numara şifre ve onay numara yolladı açıldı. Papara kimlik istedi hesap onayı için bende onayladım hesabım diye yazan yere tıkla resim at dedi attım tamam çıkış yap dedi çıkış yaptım sonra IBAN at dedi attım 107 TL yatırdı geri kendi ibanıma yolla dedi inan attı bende 100 TL yolladım o Papara'dan çıkış yaptım benim telefon ekranına sürekli mesaj geldi. 5 bin 8 bin 12 bin sürekli birileri para yatırdı diye şaşırdım ertesi 19 gün onlara yazdım anlattım tamam hal edeceğiz dedi mesaj gelmez o bizim derneğe yatan paralar dedi bende dedim benim kimlik bilgileri ile açıldı ben endişe ediyorum o da bana etmen gerek yok sıkıntı olmaz dedi ama ben hala içim ® rahat değil lütfen benim kimlik bilgileri ile açılan Papara hesabı kapatınız ben sorumlu değilim bu hesaptan ben değil onlar kullanır haberiniz olsun.