4 Aydır Papara Black Card Teslim Edilmiyor Ama Teslim Edildi Görünüyor

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle yaşanan gecikme nedeniyle üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Talebiniz ile ilgili yapmış olduğumuz telefon görüşmesinde detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. Kart teslimatınız ile ilgili kurye firmasına aciliyet iletilerek randevulu teslimat yapılması konusunda bilgilendirme yapılmış ve kartınız adresinize yeniden yönlendirilmiştir. Kartınız en kısa sürede size teslim edilecektir. Dilerseniz bu süre içerisinde hesabınıza giriş yaparak Papara Card bölümünden ücretsiz olarak Papara Sanal Card'ınızı oluşturarak online harcamalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Papara olarak isimsiz kart kullanımı için herhangi bir ücret almama politikamızı bırakmıyoruz. İsimsiz Papara Card'ın aylık veya yıllık herhangi bir ücreti bulunmamaktadır. Yalnızca mevcut bir Papara Card’ınız varken yeni kart talep etmeniz durumunda hesabınızdan kargo ücreti alınmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Sorularınız için 0850 340 0 340 numaralı çağrı merkezi hattımızdan veya [email protected] e-posta adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla Papara Destek Ekibi
Yaklaşık 4 ay önce, 06.08.2022'de Papara Black Card için başvurdum. 09.08.2022'de kuryeye teslim edilen kart sanırım iki hafta sonra teslim edilmek için eve ® geldi. Ama o gün evde yoktum, beni aradığı numaradan kuryeyi aradığımda daha sonra tekrar geleceğini söyledi. O günden sonra kuryeye ulaşamadım. Papara'yı ve AGT kurye ®yi defalarca arayıp sorun bildirmeme rağmen hiçbir sonuç alamadım. Birkaç kez "evde yoktunuz" kartınız iade ediliyor" gibisinden bildirimler aldım. Adresin güncel olmadığıyla ilgili mesajlar geldi ama tüm bu bildirimler geldiğinde evdeydim ve adresi hep Papara'dan hem de AGT Kurye'den kontrol ettim, herhangi bir hata yoktu. Papara'nın uygulamasına baktığımda 20.09.2022'de kart teslim edilemedi diyor. (Bu sefer hangi hata sebebiyle bu yazılmış bilemiyorum. Üzerinden çok zaman geçti.) 21.09.2022'de de kart teslim edildi yazıyor. E tahmin edeceğiniz üzere kart teslim de edilmedi. Bu arada Papara'yla en son 17.11.2022'de "gelmeyecekse iptal edelim yenisini sipariş edeyim" demek için iletişime geçtim. O zaman böyle teslim edilme durumu yoktu yani. Dün akşam gelecek olan karttan ümidimi kesip yeni bir Papara Card başvurusu yaptım, onun kargo ücreti için de 20 lira aldılar. Belki de hiç gelmeyecek olan bir kart için para ödedim. 4 aydır mağduriyetimi görmezden geldiler bir de üzerine para ödettiriyorlar. Artık diyecek bir şey bulamıyorum. Kendileriyle çok kez iletişime geçmeme rağmen ve her seferinde ilgileniyormuş gibi yapmalarına rağmen herhangi bir sonuç alınmıyor. Bari buraya yazayım da en azından insanların neyle karşı karşıya kalabileceklerinden haberi olsun diyerek son bir kez derdimi anlattım. Bir sonuca varılırsa şaşıracağım.