Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Papara ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

4 Aydır Papara Black Card Teslim Edilmiyor Ama Teslim Edildi Görünüyor

Zeynep
Zeynep 30 Kasım 2022 08:39

Yaklaşık 4 ay önce, 06.08.2022'de Papara Black Card için başvurdum. 09.08.2022'de kuryeye teslim edilen kart sanırım iki hafta sonra teslim edilmek için eve ® geldi. Ama o gün evde yoktum, beni aradığı numaradan kuryeyi aradığımda daha sonra tekrar geleceğini söyledi. O günden sonra kuryeye ulaşamadım. Papara'yı ve AGT kurye ®yi defalarca arayıp sorun bildirmeme rağmen hiçbir sonuç alamadım. Birkaç kez "evde yoktunuz" kartınız iade ediliyor" gibisinden bildirimler aldım. Adresin güncel olmadığıyla ilgili mesajlar geldi ama tüm bu bildirimler geldiğinde evdeydim ve adresi hep Papara'dan hem de AGT Kurye'den kontrol ettim, herhangi bir hata yoktu. Papara'nın uygulamasına baktığımda 20.09.2022'de kart teslim edilemedi diyor. (Bu sefer hangi hata sebebiyle bu yazılmış bilemiyorum. Üzerinden çok zaman geçti.) 21.09.2022'de de kart teslim edildi yazıyor. E tahmin edeceğiniz üzere kart teslim de edilmedi. Bu arada Papara'yla en son 17.11.2022'de "gelmeyecekse iptal edelim yenisini sipariş edeyim" demek için iletişime geçtim. O zaman böyle teslim edilme durumu yoktu yani. Dün akşam gelecek olan karttan ümidimi kesip yeni bir Papara Card başvurusu yaptım, onun kargo ücreti için de 20 lira aldılar. Belki de hiç gelmeyecek olan bir kart için para ödedim. 4 aydır mağduriyetimi görmezden geldiler bir de üzerine para ödettiriyorlar. Artık diyecek bir şey bulamıyorum. Kendileriyle çok kez iletişime geçmeme rağmen ve her seferinde ilgileniyormuş gibi yapmalarına rağmen herhangi bir sonuç alınmıyor. Bari buraya yazayım da en azından insanların neyle karşı karşıya kalabileceklerinden haberi olsun diyerek son bir kez derdimi anlattım. Bir sonuca varılırsa şaşıracağım.

Papara Logo
Papara30 Kasım 2022 09:26

Ali
25 Ağustos 2022

Papara Card Hepsiburada'dan Sipariş İptali Para İadesi Geri Gelmedi

Papara card para iadesi öncelikle ağustos 24 saat 03:56'da Papara Lite karttan Hepsiburada'dan 34,89 TL lik alışveriş siparişini iptal ettim ama para iadesi olmadı para. İnsanları mağdur etmeyin birçok kişiyede böyle yapmışsınız düzeltin sorunu.

20 Nisan 2022

Papara Yanılttı

20.04.2022 tarihi 12:52 saatlerinde başvurmuş olduğum işletme dönüş sağladı bana bir başvuru formu gönderdi doldurdum (tüm kimlik bilgilerim dahil) IBAN'ımı istedi verdim sonra IBAN teyidi için size 101 TL gönderdik geri 100 TL'sini gönderin şu numarayla açıklama yazın dedi size ait değil mi değil m...

1 hafta önce

Papara Cashback Ödemesi Olmadı

Papara caschback ödemesi gelmedi bugün Youtube.com Premium üyeliği aldım ama geri ödemesi olmadı sorun hemen halledilirse çok iyi olacak. Kartımı istediğim zaman da iki ay gibi bir gecikme olmuştu bu kaçıncı mağduriyetim anlamlandıramıyorum gerçekten geri dönüş bekliyorum

Papara Cashback Ödemesi Olmadı

1 Yorum