Papara ile ilgili

2200 Liram Akbank Aracılığıyla Papara Hesabıma Hala Geçmedi

Ercan
Ercan 12 Mayıs 2022 20:02
Ercan'ın Teşekkür Mesajı
“Merhaba sorunumu kısa sürede çözdüğünüz için Papara görevlilerine teşekkür eder saygılarımla selamlar başarılarınızın devamını dilerim”

Papara kartımla Akbank ® bankamatiğinden 9 Mayıs 2022 tarihinde Papara hesabıma para yatırma işlemi yaptım bugün 12 Mayıs 2022 4 gün geçmesine rağmen hala Papara hesabıma para geçmedi 10 Mayıs 2022'de Papara müşteri temsilcisini arayıp durumu anlattım oda bana ilgili birime sorunumu bildirmek için kayıt açtığını söyledi beni epostayla konuyla ilgili dönüş yapacaklarını söyledi fakat bugün 12 Mayıs 2022 ne epostama işlemle ilgili mail geldi ne de param ® hesabıma yattı ve ne zaman paranın hesabıma geçip geçmeyeceğini bilmiyorum. Bu paraya acil ihtiyacım vardı ve isim aksadı.

Papara Logo
Papara12 Mayıs 2022 20:06
Ercan
Ercan18 Mayıs 2022 19:22

5 gün önce
Semih'in Teşekkür Mesajı

“En kısa sürede bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim”

Papara Kartıma Para Yatırmak İstedim Bankamatik Paramı Yuttu

Papara kartıma para atmak istedim. Parayı yatırdım, paramı bankamatik yuttu. Destek ekibiyle görüştüm, iade talebi oluşturdum ama en kısa sürede Papar...

06 Nisan

Papara Çip Kart Hatası

Papara çip hatası veriyor para yatıramıyorum para çekemiyorum ödeme yapamıyorum bunun düzelmesini istiyorum. 3-4 günüdür bu hatayı veriyor en kısa zamanda düzelmesini talep ediyorum. Ne yaparsak yapalım bankamatik aynı hatayı veriyor umarım bir an önce düzelir