Panino Pizza Bebek Uykusu Ve Getir Sorumsuzluğu

Panino Pizza Bebek Uykusu Ve Getir Sorumsuzluğu
Eda
28 Şubat 14:04

27 Şubat akşamı daha önce de pek çok kez sipariş verdiğim Academy Döner'den saat 21.00 civarı pizza sipariş ettim. İki küçük bebeğim olduğu ve uyuttuğum için teslimat tercihlerinde her zamanki gibi 'Zile Basma'yı işaretledim ve 'Lütfen zili çalmayın. Bebeklerim uyuyor.' şeklinde not ekledim. Ayrıca Getir Asistan Canlı Destek'e bağlanarak bu isteğimi belirttim ve lokantaya ilettiklerini söylediler. Ancak kurye, zile basma seçeneğini işaretlememişim gibi, canlı desteğe iletmemişim gibi, not düşmemişim gibi zile basarak bebeklerimi uyandırdı. 1.5 saat bebeklerimi sakinleştirmeye çalıştım. Yemek soğudu ve bebeklerim ağlamaktan uyuyamadı. Kuryeye durumu ilettiğimde özür dilemek yerine 'yazmıyor' demekle yetindi. Niçin kuryenizi bu konularda uyarmıyorsunuz? Sorumsuzluk ve duyarsızlık bu. Getir Yemek gibi büyük bir platform, nasıl böyle sorumsuz işbirlikçilere sahip olabilir? Gerekli yaptırımları niçin uygulamıyorsunuz? 'Zile basma' ve not yazma seçeneği niçin var eğer dikkate alınmayacaksa? Belli ki sadece göz boyamak için konmuş. Bir daha mı? Mümkün değil!

Panino Pizza Memnuniyetsizlik Yazık Para Veriyoruz

Şefik