Faturalarım Gönderilmiyor Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Faturalarım Gönderilmiyor Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz
23 Ekim 21:07

Her zaman alışverişten sonra faturalar otomatik olarak email olarak tarafıma gönderilirdi. Geçen gün bir faturaya ihtiyacım oldu. Ve maillerime bakarken fark ettim ki 04.08.2022 tarihinden itibaren faturalarım tarafıma gönderilmemiş. Müşteri hizmetlerine mail attım ve talep ettim. Fakat kendilerinden şöyle mantıksız bir cevap geldi ;

“Ne yazık ki böyle bir hizmetimiz mevcut değildir, ancak talep ettiğiniz faturaları sistem üzerinden bulabilmemiz için sizden istediğimiz bilgileri iletmenize ihtiyacımız var.
- Fatura kimin adına (Ad-Soyad) kesilmişti?
- Alışverişi hangi mağazadan gerçekleştirdiniz?
- Fatura hangi tarihte kesilmişti? (Tam tarihi hatırlayamıyorsanız bile bir tarih aralığı iletebilirsiniz.)
- Fatura tutarı nedir? (Tam Tutar) ”

——
Bende bu bilgiler yok ki! Faturalar bana gönderilmedi. Nasıl verebilirim bu bilgileri?
Elimdeki tek bilgi : faturalar benim adım soyadıma kesildiği.

Benim adım ve soyadıma kesilen faturaları bana mail atmaları lazım. Bu kadar basit… ama 3 gündür yazışıyoruz… ve hala sonuç alamadım! Bu kadar güzel bir marka ya hiç yakışmıyor hiç!

Vildan
26 Ekim 22:17

Halen kimse dönmedi. İsmime olan faturaları bana göndermiyorlar. Ürünümde hasar var, fatura lazım. Değişim yapamıyorum!

Vildan
01 Kasım 16:59

Kimse dönmedi hala! Adıma kesilen faturayı göndermeleri gerekiyor ama göndermiyorlar!

Pandora Mücevher Pandora İade Değişim Çelişkisi

Sibel