Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Üniversite Hastanesi Göz Bölümü Telefonları Açmıyor

06 Şubat 2024 23:00

07.02.2024 tarihinde oğlumun göz ameliyatı olması planlanmıştı. Ameliyattan önce bizimle iletişime geçeceklerini belirtmişlerdi, ancak aramadılar. 06.02.2024 tarihinde, yani bugün, biz kendilerini aradık fakat telefonlarımıza cevap vermediler. Üniversitede çalışan akrabalarımızı araya sokarak bilgi almaya çalıştık. Onlara da bilgi vermeden 'Saat 17:00'den sonra arayın.' diyerek geçiştirmişler. Ben devlet memuru olduğum için izin almak zorundayım ve 17:00'den sonra daire kapalı olduğu için öğleden sonra izin aldım. Saat 18:30 sıralarında arayarak ameliyatın iptal edildiğini ve en erken 01.03.2024 tarihinde yapabileceklerini söylediler. O tarihte oğlumun okulda olacağını, bu tarihin mümkün olmadığını ifade ettik. Daha önce neden aramadıklarını sorduğumda, yoğunluktan dolayı arayamadıklarını belirttiler. Telefonlarımızı neden açmadıklarını sorduğumda ise, mesai saatlerinde dışarıdan gelen telefonlara cevap vermediklerini söylediler. Sorularım şunlardır: Aldığım izin boşa gittiği için mi üzülmeliyim, yoksa çocuğumun psikolojik olarak etkilenmiş olmasından dolayı mı? Milenyum çağında doktorlara ulaşamamanın verdiği çaresizlik mi daha ağır basıyor? Telefonla iletişim kurmamam gerektiği, doğrudan üniversite hastanesine gidip doktorla yüz yüze görüşmem gerektiği söyleniyor. Ben Burdur'dayım, oğlum Muğla'da. Burdur ile Denizli arası 200 km, Muğla ile Denizli arası ise 250 km. Bu mesafeleri nasıl gidip gelerek çözüm bulabilirim?

Balcalı Hastanesi Randevu Sistemi Ve İletişim Eksikliği!

17 Ekim 2024 17:19

29 Mart 2024 12:08