Soğuk Otobüs Yolculuğunda Sorumsuz Hizmet

10 Kasım 08:06

İstanbul-Balıkesir 10.11.2024 tarihli 07:01'de hareket etmesi gereken otobüsün içi soğuktu. Muavine beş kez söyledim; ilk üçünde havalandırma yapılıyor dedi, ancak havalandırma yolcular binmeden önce bitmeliydi, bindikten sonra başlamamalıydı. Dördüncüde açtım dedi ama hala buz gibiydi. Beşincide şimdi açtım, ısınır dedi. En son sorduğumda ise içerisi iyi, sizde var problem dedi. Bende mi var diye ufak bir tartışma yaşadık. İlk kez bu firmayla seyahat ediyorum. Övüldüğü üzere aldım ama daha önce hayatımda böyle bir sorunla ve soruna çözüm yolu olarak verilen üslupla ilk defa karşılaştım. Yolcu hakları kapsamında bu şikayeti farklı mercilere ileteceğim. Firmaya yakışmayan hareket.

14 Kasım 15:03 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Yolcumuz, Altmış bir yıldır yolcularımızı can ve mal güvenlikleri sağlanarak, konforlu ve zamanında ulaştırmak temel prensibimizdir. Bu prensip doğrultusunda her zaman istek, öneri ve taleplerinizi çözüme ulaştırmak üzere hassasiyetle gerekli çabayı göstermekteyiz. Şikayetvar.com platformuna iletmiş olduğunuz bildiriminiz Pamukkale Turizm Kurumsal İletişim Müdürlüğümüze ulaştı. Yöneticilerimiz tarafından detaylı inceleme ve gerekli müdahaleler yapıldıktan sonra, en kısa sürede bilgi vermek üzere sizinle iletişime geçeceğiz. Yardımcı olabileceğimiz her konuda bizlere iletmenizden mutluluk duyar, keyifli yolculuklar dileriz. Saygılarımızla Pamukkale Turizm Kurumsal İletişim Müdürlüğü

Pamukkale Turizm Yolcusuna Saygısız Davrandı

Evrim