Özyurtlar İnşaat ile ilgili
1 Destekçi

Özyurtlar İnşaat Hizmet Vermeyen N Towers Özyurtlar Sitesi

Nur
Nur 06 Şubat 2022 18:08

Yaşadığım n towers Özyurtlar sitesinde sorumsuzluk gittikçe artıyor. Aidatlara zam yapıldığından beri her şey arızalı, problemli, hasarlı ve çözüm sıfır. Muhatap olacak bir sürü insan var lakin çözecek 1 insan yok. "ona aktarıyorum, bunu arıyorum, toplu dan yazdım dönecekler" hep aynı. B4 blok kat 30 asansör tuşları çalışmıyor. Bugün 3. Gün hala yapılmadı.

Küçük çocuklarım ve bebek arabası olduğundan dolayı 2 gündür dışarı ile iletişimim yok. Nasıl acımasızca çaresiz bırakıyorlar insanları görün.

Sıcak şu vermeyen zavallı kazan. 2 haftadır sıcak şu gelmiyor banyodan diyerek dilimde tükürük kalmadı. Ve akan pisliği çabası. Yönetime gittim. Eleman gönderdiler. Gönderdikleri eleman 10 günlük, hiçbir şeyi detaylı bilmiyor. Eşanjör temiz olmadığı için kirli su gelebilir sıcak şu vermeyebilir dedi, sokturduk temizlettirdik geri taktılar ve sonuç, şu hala ılık. Çalışan eleman ne dese beğenirsiniz, "kazandandir benim yapabilecek bir durumum yok" ne kazanmış be. Bu blokta 32 kat var. Her katta 8 daire. 8in 4u 2+1 4u 1+1. 2+1 daire için söylüyorum aylık aidat 550 TL. 32 kat toplam 128 daire.

Sadece 128 daireden 70.400 alınıyor 1+1 aidatları ve diğer 4 siteyi saymadım. Ortalama 700 bin diyeyim size her ay alınan aidat. Her ay 700 bin ve yapılamayan 1 kazan dairesi. Yazık değil mi. Bu sadece biri.

Yapılamayan asansörler, 3 gündür evde hapis kaldığım 30. Kat ve boşluğa düşen asansörler, temizliği ve daha bir sürü şey. Asansörler de 21.9.2021 tarihinde bakım yapılmış ve tehlikeli olduğuna dair kağıt yapıştırılmış bir sonraki süre ocak 15 2022. Bakım yapıldı mı? Tabii ki hayır. Biz tehlikeli ibaresi olan asansörleri her gün kullanıyoruz. Bu sitede yaşayanları saf zannediyorlar, anladığım kadarıyla sesimiz çıkmıyor diye. Ama durun. 700bini cebe indirip hizmet vermemek neymiş göreceksiniz. 3 gündür bakım yapmadığınız umrunuzda bile olmayan bu asansör için pişman olacaksınız.

Özyurtlar İnşaat Logo
Özyurtlar İnşaat10 Mart 2022 11:40
  • profile
1 Destekçi

1 hafta önce

Özyurtlar İnşaat N Towers Sitesi Yönetim Şikayeti

N towers site yöntemini asla ulaşamıyorum. 1+1 daireme 2 aydır borçlu 1800 TL doğalgaz faturası çıktı. Daha sonra ben aradım en towers'a bir şekilde ulaşmaya çalıştım zar zor ulaştım ulaşamadım açmadılar telefonu Hatta daha sonra benden benden normal aylık aidatı almak için aramak zorunda kaldıkları...

3 hafta önce

Özyurtlar İnşaat N-Towers Sitesi Yönetiminin İlkel Yaklaşımı

Özyurtlar inşaat n-towers sitesinde daire kiraladık. Fakat çağ dışı bir yönetim ile karşı karşıyayız. Aidat adı altında 1270 lira civarında aidat alınıyor ve sadece bir peteğin kısık olarak kullanılmasına rağmen 1850 TL gibi bir bedel alınıyor dahası. Bu kadar aidat ödenmesine rağmen aradığında tele...

1 Yorum

Ercan
Ercan

Bir de bunların haricinde ek bütçemiz var artık hayırlı olsun