Özlem Güler Estetik Ve Güzellik Merkezi Pişmanlığı
Google yorumlarına yazıyorum fakat yorumum görünmüyor o yüzden buradan yayımlamak durumundayım. Bu güzellik merkezine geçen yıl lazer için gitmeye başladım. Ben yorumlara bakarak gelmiştim. Kendileri gittiğinizde rica ediyor yorumunuzu paylaşmanız için ama özellikle güzellik merkezindeyken yapmanızı istiyorlar. En azından ben de öyle olmuştu ve bir kişiye de denk gelmiştim. 3. Seansta benden değerlendirmemi istemişlerdi. Ben tüm seanslar sonunda objektif bir değerlendirme yapacağımı belirttim. İyi ki öyle yapmışım çünkü 3. Seansta neredeyse şu anda olduğu gibiydi dökülmeler. Buna yakındı yani. Tüm vücut için normal lazer, kaş üstü ve dudak üstü için de diod lazer yaptırdım. Vücutta sadece kollarım için ek pakete ihtiyaç olabileceğini söylemişlerdi.
Fakat şu anda kollarım hiç yapılmamış gibi diğer bölgelerde ek pakete ihtiyaç var. En etkili olan yer alt bacak oldu. Onda da %40 a yakın sonuç aldım. Kaş üstü için 8 seans gittim sonuç alamadım. Son 2 seansta bıraktım. Dudak üstü için de 6 seans gittim 6. Seansta dudağım kapalıydı kenarını yaktılar diye birden açtım ve dudağıma atış yapıldı dudağım yandı 4 ay olacak hâlâ geçmedi iz kaldı. Refleks olarak çektiğimi söylediler. Kenarını yaparken cihaz çok fazla ısındı yanarken refleks olarak dudağımı açmam normaldir sanırım. Gözlüğü her zaman takmıyorlar. Sonrasında dudak üstüne yaptırmadım zaten orasında da hiçbir şekilde etkili olmadı 6. Seansa kadar. İğneli epilasyon birkaç seanstan sonra çenemde etkisini gördüm. Onun dışında da görüşlerimi paylaştım zaten.