20 Haziran 2023 18:27

Daha önce de hizmet aldığım Kocaeli özgül temizlik firmasından tekrar hizmet istedim. Önce ki hizmet alımında 3 kadın arkadaş tüm evi 09.00-15.30 arasında bitirdiği için bu kez genel temizlik için 2 sadece mutfak ve Kiler temizliği için +1 kadın yardımcı arkadaş olmak üzere toplamda 3 kadın çalışan talebinde bulundum ve 2250+öğle yemeği olarak anlaştık (kaldı ki gelen arkadaşlar ev yemeği yemediklerini dışarıdan istediklerini söyleyerek biri pizza, biri kuşbaşılı pide diğeri de dürüm istedi! ).

Firma daha önce evime geldiği için evimin yapısını-planını fotoğraflanmış olarak biliyordu. Gelen arkadaşlar bir kişi sadece mutfağa girsin talebime rağmen 3'lü olarak temizliğe başladılar ve saat 19.00 olmasına rağmen bitiremediler. Bu süreçte bir de firma yetkilisi tarafıma sesli mesaj göndererek oldukça cüretkar bir üslupla ekstra iş yaptırdığımı bu nedenle ekibin işini bitiremediğini söylediğinde kendisine ekstra iş olmadığını hatta tülleri bile kendimin astığını asarken de örümcek ağlarının ve avizelerin silinmemiş olduğunu belirtip, sırf onlar haklı olmasınlar diye de +500 lira daha gönderdim.

Ertesi gün kendilerine temizlenmeyen yerlerin fotoğraflarını gönderdim dönüş yapacaklarını söylediler dönmediler, Tüketici Heyeti için ayrıntılı fatura istedim tabii ki diyerek onu da vermediler. Elimde resmi belge olmadığı için tüketici heyetine başvuramıyorum ama sürecin tüm yazışmalarını saklıyorum.

Firmaya zaten kendileri ile çalışmayacağımı belirttim ama bu şekilde bir tavırla karşılaşmak insanın içini acıtıyor. Hakkımı talep ediyorum.

Kocaeli Özgül Temizlik Şirketi İle Yaşadığım Sorunlar

10 Haziran 2024 10:33

07 Ekim 2023 20:14
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Temizlik Hizmeti Hayal Kırıklığı: Eksik Ve Yetersiz Hizmet

20 Mart 2025 13:07
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Detaylı Temizlikte Eksik Ve Özensiz Hizmet, Param Boşa Gitti

24 Mayıs 2025 00:03