Yunus
02 Haziran 15:37

Sayın Şikayetim Var Dostları,

Evimin yakınında bulunan "Özenler Market Hamidiye şubesinde yaşadıklarımı ifade etmek istiyorum. Vatandaşları aldatıcı ve yanıltıcı etiketler ile kasada farklı fiyat uygulamasını tam 5 kez tespit ettim ve kendilerini uyardım. Buna kasiyerler ve market sorumluları ve vatandaşlar da şahittir. Ekte resimlerini göndereceğim birkaç üründeki yanlış uygulamaların cezasız kalmamasını, acilen ve şiddetli olarak denetlenmelerini ve en ağır cezanın verilmesini talep ediyorum.

Not: 1. vaka, Ekte raf fiyat etiketinde 137,90 TL yazıyor, kasada kasa fişi 1'de 154,90 TL yazıyor. Bu aldatmacaya bir son verilmeli. 2. vaka. Raftaki etiket fiyatı 172,90 olan Nescafe Classic Eko Paket 200 gr. (bunun resmini çekmeme izin vermeden hemen yırtıp çöpe attılar). Kasadaki kasa fişinde ekteki resimde görüleceği gibi 219,90 TL tahsil ettiler.

Bu şekilde yakaladığım beşinci vakadır. Hepsini size yazmaktan ben utanıyorum, Özenler Market bu durumdan utanmıyor ve devam ediyorlar. Büyük ceza verilmez ve denetlenmezse ki tüm ürünlerinde fahiş fiyat bulunmaktadır (bu hususun da denetlenmesi gerekir). Artık denetim mekanizmasının çalışmadığına vatandaşlar olarak inanacağız ve güvenimiz tamamen bitecektir.

Saygılarımla,

Özenler Market Talatpaşa Şubesi Çalışanları