Bu hastane ile ilgili çevremde de birçok şikayetler duymuştum. Bizzat başıma gelen olayı dile getirmek istiyorum. İş için sağlık kontrollerimi bu hastanede yaptırmak istedim. EKG grafiğimde bir not dikkatimi çekti. Kardiyolojiuzmanı Dr. A. H. K. ile görüştüğümde muayene olmadan size bu konu hakkında bilgi vermeyiz fakat kalbimde bir sıkıntı olduğunu söyledi. Bunun üzerine şüphelenip İ*** Kardiyoloji merkezinde EKG çektirdim ve hiçbir sıkıntının olmadığı söylendi. Bunun tamamen Özel Körfez Marmara Hastanesi'ndeki doktorun insan sağlığını hiçe sayıp işi tamamen ticarete dökmesinin hüsranını yaşadım. Bu mantıkla sağlık sektörünün ticarethaneye dönüştüğünü görmekteyiz. Gün geçtikçe Körfez halkının güvenini yok etmektesiniz. Sizi ayakta alkışlıyorum.
0 Yorum
Bu hastane ile ilgili çevremde de birçok şikayetler duymuştum. Bizzat başıma gelen olayı dile getirmek istiyorum. İş için sağlık kontrollerimi bu hastanede yaptırmak istedim. EKG grafiğimde bir not dikkatimi çekti. Kardiyoloji uzmanı Dr. A. H. K. ile görüştüğümde muayene olmadan size bu konu hakkında bilgi vermeyiz fakat kalbimde bir sıkıntı olduğunu söyledi. Bunun üzerine şüphelenip İ*** Kardiyoloji merkezinde EKG çektirdim ve hiçbir sıkıntının olmadığı söylendi. Bunun tamamen Özel Körfez Marmara Hastanesi'ndeki doktorun insan sağlığını hiçe sayıp işi tamamen ticarete dökmesinin hüsranını yaşadım. Bu mantıkla sağlık sektörünün ticarethaneye dönüştüğünü görmekteyiz. Gün geçtikçe Körfez halkının güvenini yok etmektesiniz. Sizi ayakta alkışlıyorum.