Özel Ekol Hastanesi (İzmir) Ve Doktor İlgisizliği

23 Mayıs

22.05.2023 tarihinde 7 yaşındaki oğlum düştü kaşı açıldı acil Özel İzmir Ekol Kulak Burun Boğaz Hastanesine gittim. Acilde doktor plastik cerrah dikmeli dedi ve bizi Öp. Dr. *** beye yönlendirdi. Muayenede çocuk olduğu için genel anestezi ile dikileceğini ve yatış işlemlerimizi yapmamız gerektiğini söyledi. Muayene ederken çocuğuma dokunmadı her şeyi asistanı yaptı ve iletişim kurmadı. Amaçları benim çaresizliğimden anlık karar vermem ve bunun üzerinden para kazanmak. 10.000 TL para istedi muhasebe indirim yapın vs dediğimde 9.000 TL indirildi. İşlem ile ilgili zamanını sordum eşim il dışında 13 yaşında kızım evde tek başına ona göre organize edeceğim dedim ayılır ayılmaz çıkarsınız dendi. Ben yapılması gerekenleri yaptım ve yatış işlemi oldu. Dr. Gelecek diyorlar fakat saat veren yok. Operasyon ne zaman olacak diyorum Dr. Geldiğinde diye genel bir cevap alıyorum. Uzun bekleyişten sonra oğlumu aldılar 45 dakika bekledikten sonra oğlum operasyondan geldi. Hemşire anestezinin geçmesini ayılmasını beklemem gerektiğini ve Dr. Gelip bilgi vereceğini söyledi. Oğlum ayıldı kendine geldi bir saat geçti Dr. Yok! Hemşireye soruyorum operasyonu bitecek bekleyin diyor. Saygı duyarım, ameliyatta beklerim. Bir saat daha yine gelen giden yok. Oğlum sıkılmaya ağlamaya başladı benim endişem cabası. Her 30 dakika da bir hemşireye soruyorum Dr. Ne zaman gelecek bana bilgi verecek, ne yapacağım operasyon nasıl geçti ilerleyen saatlerde ne olacak Dr. Hala yok. Saat 23.30 oldu yine gittiğimde hemşir doktorun ameliyathaneden çıktığını söyledi. Nasıl olur doktor bana bilgi verecekti, ne kullanacak ilerleyen günlerde ne yapacağım benim iletişim kuracağım kim var? Haklısınız cevabı alıyorum ama sorularımın cevabını alamıyorum. Aşağıya indik elinde reçetem buyurun dedi. Çıkabilirsiniz! Ben hiçbir şey öğrenemeden bir doktor ile görüşmeden hastaneden ayrıldım. Hastane de ilgisiz doktor ve doktor asistanları da! Hemşir ve hemşireler arada kalıyorlar. İşlem olmadan önce etrafınızda bir sürü danışan yardım eden insan var. Siz ücreti verin gerisi ne yaparsanız yapın mantığı var. İşlem bittikten sonra sizinle ilgilenen iletişim kuran sizinle süreci paylaşan bir doktor değil ben oğlum hakkında hiçbir bilgi alamadım. İnsan sağlığı söz konusu olduğunda doktorun yaptığı işten çok hasta ve hasta yakınıyla iletişimi önce gelir sonra işlem. Sağlığın ön planda olduğu değil verdiğiniz ücretin önemsemediği bir kurum.

Özel Ekol Hastanesi (İzmir) Plastik Cerrahi Sorunu

3 hafta önce

İzmir Ekol Hastanesi plastik cerrahi kliniği Op. Dr.****'a 2.5 yıl önce otoplasti ameliyatı oldum. Hastane çok ilgiliydi bir sorun olmadan hastaneden çıkış yaptım. 1 yıl boyunca sürekli kontroller vardı o konuda da sıkıntı yoktu ancak 6.aydan sonra kulağımdan ipler çıkmaya başladı. Önce bunun normal...

1 Yorum

Büşra

Maalesef ne yazık ki öyle ben gitmeden araştırıp kimsenin kötü yorum yapmadığı sonradan her şeyi gördüm. Ben iki ameliyat olmak zorunda kaldım ikinci burun ameliyatım birinciden kötü burnum yamuk ve nefes alamıyorum kimsenin umurumda değil sağlığımı kaybettiğim b n masrafı karşılayın dışarıda bu ameliyatı yapan var diyorum böyle işlemimiz yık bizim doktorlar ücretsiz yapacak bizim hastenemiz doktorları kimse ameikayata yanaşmıyor. Kbbb doktoru murat uygur iki başarsız ameliyat olmamam sebep olan doktor. Şu an nefes alamayan aynaya bakamayan biriyim. Basit ameliyat dediği ameliyatta bir hastanın beynini deldi onlarca insanın burnu yamuk ben anlamıyorum ben ameliyat ol adam önce bir kötü yorum görmedim

Özel Ekol Hastanesi (İzmir) Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.