Özel Ekol Hastanesi (İzmir) Çocuk Bölümü Yanlış Teşhis Tedavi Uyguladı

12 Nisan

39-40 derece ateş, ishal, halsizlik şikayeti ile acilen ve ilk defa gittiğimiz bu hastane tam bir fiyasko oldu! Ben ömrümde özel hastanede paramla ilk defa rezil oldum diyebilirim. 565 TL muayene ücreti karşılığında sadece 5 dakikalık kısa bir muayene yapıldı. (Ateş ölçümü, Boy, Kilo, sırt dinleme, göğüs dinleme) yanlış duymadınız :) sonrasında gaita testi istendi ve çıkan sonuç neticesinde antibiyotik yazıldı.

Ben bir güzel yazılan ilaçları çocuğuma içirdim. Yarım saat sonra fışkırırcasına kusmaya başladı. Hemen Ege ü Çocuk Acile koştuk. Oradaki doktorlar kan tahlili ve idrar tahlili aldılar. Ayrıca tansiyon, kandaki oksijen dahil her şeye baktılar sağ olsunlar. Tahlil sonuçları çıktığında doktorlar çok şaşırdı verilen antibiyotiğin yanlış olduğunu söylediler. 3 yaşındaki bir Çocuğun sağlığı böylesine tehlikeye atılabiliyor düşünebiliyor musunuz?

İdrar tahlili almadan idrar yolları enfeksiyonu diye baştan savma yapılarak antibiyotik yazıyor doktor hanım. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağım. Semtinden dahi geçmek istemeyeceğim güvensiz bir yer olarak kalacak hatıramda.

Özel Ekol Hastanesi (İzmir) Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Özel Ekol Hastanesi (İzmir) Ve Doktor İlgisizliği

23 Mayıs

22.05.2023 tarihinde 7 yaşındaki oğlum düştü kaşı açıldı acil Özel İzmir Ekol Kulak Burun Boğaz Hastanesine gittim. Acilde doktor plastik cerrah dikmeli dedi ve bizi Öp. Dr. *** beye yönlendirdi. Muayenede çocuk olduğu için genel anestezi ile dikileceğini ve yatış işlemlerimizi yapmamız gerektiğini ...

Özel Ekol Hastanesi (İzmir) Acilde Alınan Ücret!

04 Ekim 2022

Acil servis 300 lira muayene ücreti kan tahlilleri ve idrar tahlilleri içinde 179 lira alması doğru mudur acil girişlerinde ücret bu kadar yüksek olması hiç hoş değil kaldı ki bu hastanede mide küçültme operasyonu olmuş bir insanım bu durumdan hiç hoş değilim.

Özel Ekol Hastanesi (İzmir) Acil Girişi KBB Harici Poliklinikler Ücretli

25 Ekim 2022

Annemin tansiyon şikayeti ile gittik acil girişi için 300 TL+200 TL (serum ücreti ödedik) hafta içi olarak dahiliye ya da kardiyoloji olarak randevu almak istediğimiz de tekrar muayene ücreti alacaklarını söylediler, acilden hangi şikayetle giriş yaparsanız yapın sadece KBB olarak ücretsiz gidebilec...

0 Yorum

Özel Ekol Hastanesi (İzmir) Şikayetvar üye markasıdır
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.