27 Ağustos 2013

Öz Elbistan Seyahat Bilet İptali Yapmayı Reddetti!

Denizli 'den 28.08.2013 çarşamba günü Kahramanmaraş- Göksun için 24.08.2013 tarihinde Denizli terminalden bilet aldım fakat gidiş iptal oldu. Bende 25.08.2013 tarihinde bileti iptal ettirmek için terminale gittim bana saat :16:00 da gel dediler. Ben de dedikleri saatte 16 da gittim. Firmanın orada bulunana yetkilileri bilet iptal etmeyeceklerini söyledi. Tüm otobüs firmaları hareket saati 24 saat varken bilet iptali yaparken Öz Elbistan firması bilet iptalinin olamayacağını, sadece ileri bir tarihe alacakları söylediler.

Her firma kendi yasaları ile mi çalışıyor? Ben bunu anlamadım gerekli olan yerlere şikayetime devam edeceğim.

Fazli 355 Okunma

Cevaplar

  • Fazli 22 Ekim 2013

    bakın kaç ay oldu hala cevap yok irtibat yok benden tavsiye sakın bulaşmayın bunlara sakın bilet almayın

  • Fazli 02 Eylül 2013

    bunlar cevap vermezler ne aldılar kazanç olarak görüyorlar

  • Fazli 02 Eylül 2013

    ütün hepsi sıfır çünkü ne geri dönüş var ne otogar çalışanları yardım etti neden yol gözterdi sadece parayı ver gerisi yok biraz daha itiraz etsem adamı dövecekler o kadar diyeyim gersini siz düşünün sanki ben onların bileti iptal etmiyorum sanki benim param degilde onların parası bende

  • Fazli 02 Eylül 2013

    otogarda öz elbistan dedikleri zaman mutlaka uzaklaşın onlar sadece bileti satana kadar sonrası yok sadece para ver gerisi hava ortadan kayıbolma cevap vermeme şikayetleri görmezden gelme ben örnek olarak ortadayım ne irtibat ne bilet iptali ne para iadesi hepsi yok tavsiyeme uyarsanız sizler için iyi olur

  • Fazli 02 Eylül 2013

    firma hiç irtibat kurmadı mail adresimi verdim telefonumu verdim bunlar sorun olunca ortadan kayboluyor size tavsiyem ben bir kez bulaştım SAKIN HA SAKIN BULAŞMAYIN BUNLARDAN MUTLAKA KAÇIN UZAKLAŞIN ben buldum görün durumu siz bilirsiniz benden okuyanlara tavsiye örnek ben şikayet var sitesine teşekkürler

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön