21 Mart 2013

Outletsporayakkabi.com Yanlış Gönderilen Ürün!

Bundan yaklaşık 10 gün önce ilgili firmadan ayakkabı siparişi verdim ve 3 gün sonra ayakkabım istemiş olduğum adrese geldi ancak ben o sırada orda değildim dolayısı ile ayakkabıyı deneyemedim o günün akşamı ayakkabımı almak için vermiş olduğum adrese gidip ayakkabıyı denemek istedim ancak ben 42 numara sipariş vermişken 43 gelmiş ve buda büyük oldu ayrıca iki çift sipariş verdik.

İkiside 42 istemişken 43 geldi ben firmaya internet üzerinden iki kere e-mail gönderdim ancak bırakın dönüş yapmayı e-mail dışında ulaşabilecek bir numara yada adresleri bile yok zaten herhan gibi bir dönüşte söz konusu olmadı.

Ferhat 321 Okunma

Cevaplar

  • Ferhat 08 Eylül 2013

    destekleyenler ıcın tesekkurler bu ve bunun gıbı fırmalar hak yemeye devam edecektır taki bunları bırı engellemeyene kadar adamlar parayı aldık tan sonra yok oluyolar bız yapmadık bız etmedık falan fılan

  • Ferhat 08 Eylül 2013

    kesınlıkle haklısın firmaya olan bütün güven sarsılmıs durumda bundan sonra bende ne alısverıs yapar nede yaptırırım zaten konuyu takıp edıyorduk bellıkı cozum uretılmems

  • Ferhat 18 Haziran 2013

    1.Cisi ben o ayakabıları bir kere bile giymedim ve bunu telefonda size söyledim 2.cisi bana ilk tel açıldığında aynı ürünlerden gönderelim dendi ben de aynı üründe bir kere miğdem bulandı bir daha istemem ama farklıusterimizin talepleri okadar fazlaki karsilamamız mümkün değil demişsiniz ayıp tir aldıklarım 120 istediklerim 160 tutuyor ve ben o aradaki 40 tl farkı da zaten vericekken sizin böyle sanki sizden faydalanmaya calisiyorum görüntüsü yaratmanız hiç hoş değil zaten kaliteli bir firmaya yakışı olmayacak sözler söylendi burda kalite bir daha ortaya çıktı bence iyi bir müşteri temsilcisine ihtiyacıniz var ben zaten ikna olmuşken tekrar 40 tl için bu olayı büyütmenin gereği yoktu ayrıca fark zaten verilecekti ben 120 tl ye kalem çektim ayakabılarinızı denemek dışında bir kere bile giymedim kalkmış ordan giyilmiş diyosunuz kalsın ayakabılariniz bundan sonra ne bir alışverişim olur nede önerim olur sitenızı Bakin 300den fazla insan bu mesajları okumuş ve okunmaya devam edecek kaybeden emin olun ben değil siz oldunuz.


  • Outletsporayakkabi.com Temsilcisi18 Haziran 2013

    sayın müşterimiz ürünleri teslim almış ödemesini yapmış ve ürünleri kullanmıştır kullandığı halde bizimle ilgili şikayeti olduğu için hediye ürün göndermek istedik fakat kendisinin istekleri okadar yüksekki maalesef bu istekleri karşılayamayacağımızı belirttik eğer bizden iki adet ürün talebi olursa aldıkları ürün fiyatı kadar her zaman bize ulaşıp istediği ürünü seçebilirsiniz teşekkürler iyi günler

  • Ferhat 17 Haziran 2013

    telefondaki konuşmalarla uygulamalar aynı olsa keşke ilk aramada farklı 2. Konuşmada farklı şeyler olunca ne memnuniyet nede adalet sağlanmaz ben 120 tl yi şirketinizin büyümesi ve daha kaliteli olması adına bağış yapıyorum yapılan son konuşmadan sonra değil 2 çift ayakabı şirketin hissesini vermesiniz boş sonuç olarak www.outletsporayakabı.com.tr den kesinlik le alışveriş yapmayın çünkü hizmet ödemeyi alana kadar sonrası muallak .

  • Ferhat 17 Haziran 2013

    beni 15.06.2013 tarıhınde yetkılı bırı aradı ve durum ıle ılgılı bılgı verdı ve sonunda ıkı adet ayakabı begenıp kodlarını aradıgı numaradan vermemı ıstedı bende adres ıle kodları verdım mesaj olarak gonderdım ancak uzerıne mesajın ıletıldıgıne dair teyıt almak ıcın defalarca aradım ancak telefenu acan yok !

  • Outletsporayakkabi.com Temsilcisi15 Haziran 2013

    Sayın Müşterimiz Sorununuz hakkında detaylı inceleme yapılmış ve konuyla ilgili size telefonla dönüş yapılmıştır.Sizin seçtiğiniz iki ürün tarafınıza ücretsiz gönderilerek sorun çözülecektir. Bu süreçte sizi istemeden üzdüğümüz için özür dileriz. Saygılarımızla, outletsporayakkabi.com Ekibi

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön