Yunus sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 15:38

Geçen sene bir araç aldım, aracı almadan önce Oto Rapor Küçüksu bayisinde ekspere soktum. Satıcının söylediği dışında kusur çıkmadı. Aracı satmak istediğimde, benden alacak kişi farklı bir eksperde aracı kontrol ettirdi ve benim de o an öğrendiğim kusurlar çıktı. Oto Rapor'a geri döndüm, araca baktılar ve bana 'nereden bilelim senin yapmadığını' ithamında bulundular. Biz de başka eksper firmalarına gittik ve aracı almadan önceki tarihte raporu var mı diye sorduk. Başka bir firmada bulduk ve orada da kusur çıkıyor. Hatalarını kabul edip mağduriyetimi gidermek yerine avukatları arıyor, 'mahkemeye ver, sizden vekalet ücreti alırız, paranı 3-4 sene içinde erimiş şekilde alırsın, biz sizinle hiçbir şekilde anlaşmayacağız' deyip durdular. Telefonu suratıma kapattım. Oto Rapor genel merkezi zaten telefona bakmıyor.

26 Temmuz 2024 16:46 (Şikayetten 1 saat sonra)
26 Temmuz 2024 16:51

Mesnetsiz öylemi, aracı bugün kötülediğiniz gibi neden o gün her şeyini anlatmadınız? Aracın sağ arka kısmı komple ekleme çıktı. Sağ arka şasiye orijinal yazmışsınız mesela, orijinal evet ama başka arabanın orijinal parçası

26 Temmuz 2024 16:56

Ağır işlemli de geç sağ arka şasiye neden orijinal diyorsunuz, veya havuza neden işlemli yazıyorsunuz. Pilotgaraj umran otoda bu işi yapıyor, adamlar babalar gibi yazmış sağ arka kısım ekleme diye. Yapamıyorsanız bırakın bu işi kardeşim.

26 Temmuz 2024 17:00
Otorapor Eksper Raporu Hataları Ve Kötü Müşteri Hizmeti

Raporun 2 sayfasını paylaşıyorsun algı yapmak için, diğer 2 sayfada benden gelsin de nasıl iş yapıyorsunuz herkes görsün

Eksper Raporunda Airbag Değişimi Gizlendi, Kurumdan Destek Alamadım

04 Haziran 10:49
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
16 Nisan 15:53
eksper-hatali-tespitleriyle-maddi-ve-manevi-kayip-yasatti-1.pdf

İsmail
23 Aralık 2024 17:58
Eksper Raporu Yanıltması Ve Mağduriyet
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kilometre Hatası Ve Ekspertiz Mağduriyeti

18 Şubat 20:37
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Eksper Raporu Yanıltmasıyla Maddi Kayıp Ve Zarar

31 Ekim 2024 20:47