Oto Pratik Uca Otomotiv Baskı Balata Sorunu

28 Mart

Merhaba yıllardır aracımı Fiat ® yetkili servislere yaptırmaktayım. Ancak artan servis fiyatları yüzünden Ankara İvedik Uca Otomotivde 24.12.2022 tarihinde 2009 1.4 Linea aracıma baskı balatası bittiği için (orijinal opar) taktırmak zorunda kaldım. Fakat araç 3 ay sonra 1. Viteste kalkışta ara ara yapan yüksek vuruntu ve ilk takıldığına sorun olmayan kullandıkça tekrar aşırı sertleşen debriyaj sebebiyle aracımı kullanamaz hale geldim. Bu sebeple Ankara İvedik uca otomotive geçen hafta (25 Mart gibi) kontrol edilmesi için götürdüm. Fakat çalışanlar araçta sorun tespit edemediler. Kurumsal bir yapınızın olduğunu bildiğim için yaptırırken işçilik ve parça garantisini düşünerek yaptırdım. Yapılan bu işlemin ya parça ya da işçilik hatası olduğu açıkça görülmektedir. Uca otomotivle görüşmem sonucu ise durumun üstlenmekten kaçınıyor olabilirler. Tüketici kanunları gereği bu durumda aracımın (mümkünse başka oto pratik servisinde) yeniden onarılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini önemle rica ederim. Sorunun çözülmemesi halinde gerekli şikayetlerimi tüm mercilere ileterek yasal süreç dahil olmak üzere tüm haklarımı kullanacağım. Saygılarımla,

29 Mart 10:42

Fatura ve makbuz ekte

Otopratik Logo
30 Mart 07:57

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Her türlü soru ve sorununuz için bize 0850 210 12 52 den ulaşabilirsiniz. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

31 Mart 19:27

Zahmet edilip hiçbir arama yapılmadı. Sorun devam ediyor

01 Nisan 12:29

4 gündür dönüş olmamıştır süreç Hakem Heyeti'ne ve mahkemeye başvuru yapılmak üzere tarafımdan işlemler başlatılmıştır. Bu firmadan uzak durmanızda fayda var. Saygılarımla

11 Nisan 09:30

Arayıp dönüş yapıldığında 1 hafta geçmişti, 2 gün içinde çözeceğiz deyip oyaladılar. Konu mahkemeye taşınmıştır!

13 Haziran 12:40

Konu mahkemeye taşınmıştır tüm haklarımı alacağım.

21 Haziran 11:42

Arkadaşlar mahkeme sonucu benim lehime haklı olarak sonuçlanmıştır. Bu firmaya ve servislerine güvenmemenizi öneriyorum. Karar sizlerindir. Ayrıca üzerinden çok ciddi zaman geçtiği için umuyorum misli olarak alınan mahkeme kararına saygı duyar ve paramı geri alabilirim. Saygılarımla

Otopratik Haksız Yere 12.000 Liramı Aldı.

28 Şubat

15 tatilde arabanın ağır bakımlarını ve 10bin bakımlarını yaptırmak için Konya Uyararslan otopratik şubesine götürdüm. Debriyaj kitinden, triger setine; amortisörden, rot koluna 30.000 liralık masraf çıkardılar. Neyse yaptırdık hepsini. Konya'dan görev yerim olan Kastamonu'ya dönerken Ankara'da arab...

Otopratik Haksız Yere 12.000 Liramı Aldı.

Otopratik Kurumsal Dedik Olmadı

05 Şubat

İvedik Ankara u*** otomotive arıza yapan Skoda Fabia aracımı çekici üzerinde götürdüm yapabilir misiniz yolda kaldım dedim yaparız dediler başka bir ustaya yaptırdım tamirattaki işlem hatası nedeniyle 1. Gün üst kapak sökülerek hasarlı yerlerin tamiratı yapılacak dendi sübaplar ve contaları dendi ön...

2 Yorum

Celalettin

Konu firmaya aracımı yıllık bakım için götürecektim, vazgeçtim. Kurumsal firmalar bu şekil ilgisiz kalırsa tek çare tekrar servise gitmek.

Erhan

Mantıklı olan budur. Diğer türlü fazla para vereceğim diye düşünmeyin en azından başınız ağrıdığında servis muhatap olur. Bunlar dönüş yapmadı bile. Konuyu mahkemeye taşıdım

Otopratik Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı