Otocikma.com,1 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Otocikma.com 7 şikayet listeleniyor.
Otocikma.com Sipariş Yerine Başka Bir Sipariş Gönderildi, İade Ücreti Ödenmedi
otocikma.com adı altında faaliyet gösteren Elit Otomotiv firmasından Kia asia marka aracımın karbüratör siparişi verdim. İstenilen karbüratörün bulund...
“Göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka nedeniyle firmanın tüm çalışanlarına teşekkür ederim. Saygılarımla”
“Sorunum çözüldü.”
Fesih Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkürler”
Muhammed Şikayetini Yayından KaldırdıOtocikma.com'dan Aldığım Ürün Aracıma Uygun Değil!
Otocikma.com'dan Çetin Otomotiv'den aracıma uygun far siparişi verdim. Gelen far aracıma uygun değil, farklı bir aracın farı. Geri aradığımda ‘ yoldayım 20 dakika ye arayacağım’ dedi. Fakat dönüş yapan olmadı. 6 gündür düzenli olarak arıyorum, güzel üslupla durumu izah ediyorum. Ne değişim yapmayı n...
“Mağduriyetimi otocikma.com firmasının yönetimi tarafından çözülmüştür. Sabri bey e ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.”
Emirhan Şikayetini Yayından Kaldırdı“Otoçıkma.com teşekkür ederim şikayetimi değerlendirim çözdükleri için"KADİR avcı MK oto"'dan sipariş ettiğim ve gönderilmeyen ürünün para iadesini sağladıkları için”
Yunus Şikayetini Yayından KaldırdıOtocikma.com Sipariş Ettiğim Kapı Komple Macunlu Ve Hasarlı Çıktı
Otocikma.com adlı internet sitesinden sipariş ettiğim kapı komple macunlu ve hasarlı çıktı. Sipariş verdiğim kişi telefonlara cevap vermiyor gerçekten bir rezalet.