Otelz.com Son Dakika Rıza Dışında Rezervasyon İptali

Çiler
09 Eylül 19:15

Otelz.com uygulaması üzerinden tatilden 3 gün önce parasını peşin ödeyerek rezervasyon oluşturdum. Otele giriş yapacağım gün saat 10.30 da Otelz.com müşteri hizmetlerinden c**** isimli çalışan aradı. Rezervasyon yaptığım otelde bir engel durum olduğundan rezervasyonumu iptal ettiklerini söyledi ancak oteli kendim aradım bilgi aldım. Otel bana böyle bir iptalin ve engel durumun olmadığını söyledi. c**** hanım aynı fiyatta aynı lokasyonda aynı özelliklerde otel seçenekleri sundu. Ancak gideceğim bölgeyi bildiğimden, c**** hanım bana aynı lokasyonda otel sunduğunu sanıyor ancak bana rezerve ettiğim otelden 30 km daha ileride oteller sundu. Alternatifler dışında başka bir otelde kalmak istediğimi dışımda gelişen mağduriyetimi gidermelerini istediğimde bana alternatif sunduğunu bunlar arasından seçim yapmam gerektiğini söylediler. Ben durumu açıkladığımda üst yöneticilerle görüşüp bilgi vereceğini söyledi. Saat 10.30da başlayan sıkıntı otele giriş saatleri geçtikten sonra yani 14.40 gibi çözüldü. Ve sonuç olarak bana rezerve ettiğim otele giriş yapacağımı söylediler. Ben yine kendi rezervasyon yaptığım otele giriş yaptım. Ancak ben maddi ve manevi olarak mağdur edildim. Tatilim otelz.com sayesinde zehir oldu. Dert sahibi ettiler beni. Otelin bilgisi dışında rezervasyonumu iptal ettiler.

10 Eylül 09:05 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırarak yapmış olduğunuz talep ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla,

Otelz Mağduriyeti Ve Pişmanlığı

Pelin